Connect with us

#celeb

“Jangan tenung ye” -Fazura beri ‘amaran’ di IG live, tak bagi tengok bibir suami lama2

Pasangan selebriti terkenal, Nur Fazura dan Fattah Amin sememangnya mempunyai peminatnya yang tersendiri. Walaupun jarang menunjukkan sisi romantis di media sosial, namun masing-masing sangat sweet tiap kali muncul bersama.

Fazura juga kini dilihat lebih gembira menguruskan perniagaan berbanding di layar kaca memandangan mereka juga telah mempunyai seorang anak yang sedang membesar.

Jadi, aktres cantik yang sudah berhijab ini lebih sering berkongsi berkenaan perniagaannya termasuklah membuat live di media sosial mempromosikan produk terbaru keluaran syarikatnya.

Masuk ‘live’ buat tutorial pakai lipstik

Namun, dalam salah satu IG live Fazura, Fattah Amin telah ikut serta mempromosikan lipstik keluaran terbaru keluaran perniagaannya.

Apa yang lucu adalah teguran secara bergurau aktres itu supaya penonton tidak terlalu memandang bibir suaminya yang sedang mengoles lipstik untuk menunjukan keberkesanan produk tersebut.

@skincarebyfazura

#fyp #fattzura

♬ original sound – missfazuraihana – missfazuraihana

Acah2 warning gitu

Fazura juga memberi ‘amaran’ kepada para wanita supaya tidak tenung terlalu lama Fattah dengan membuat muka cemburu sehingga ramai yang berasa terhibur dengan gelagat mereka.

Video itu telah dimuat naik semula oleh beberapa akaun TikTok peminat pasangan berkenaan dan ditonton lebih dari sejuta viewers kurang dari sehari setelah ia dikongsikan.

@n4dia.hassan

Sweetnya mereka berdua πŸ₯° #fazura #fattahamin #fattzura #nurfatimaaisya #tiktokmalaysia #fyp #foryou #viral

♬ suara asli – πŸŒΊπ“—π“³. 𝓐𝓷𝓷π“ͺ🌺 – πŸŒΊπ“—π“³. 𝓐𝓷𝓷π“ͺ🌺

Tak sempat tengok dah kena marah tau hahaha

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet mengakui berasa terhibur melihat pasangan selebriti itu yang sporting bergurau dengan peminat walaupun di IG live sahaja.

Mereka juga memuji Fazura dan Fattah Amin kerana terlihat sangat romantis walaupun tidak menunjukkan kemesraan yang berlebihan kepada umum sebagai suami isteri.

Tak jadi nak tengok suami dia bila kena warning

Mana nak cari suami macam Fattah ni

Masalahnya tak tengok suami dia, kita tengok dia

Siap warning tu yang kelakar

Sumber: TikTok @skincarebyfazura, n4dia.hassan

Continue Reading
Advertisement