hubungi kami

#news

Jimat berbelanja sehingga 60%, POPULAR BIG SALE kini kembali !!!

Bagi ‘hantu’ buku atau kaki novel, mesti korang teruja apabila dapat meluangkan masa ke sebuah gedung bacaan, kan? Lebih-lebih lagi apabila banyak promosi ditawarkan untuk pengunjung pada ketika itu. Perasaan teruja itu tak dapat nak digambarkan. 

Haaa… mai rapat sikit nak habaq sesuatu ni! Kedai buku POPULAR kini kembali mengadakan promosi BIG SALE di 38 kedai buku POPULAR/HARRIS terpilih di seluruh Malaysia dari 8 hingga 11 Julai 2022 yang pastinya membuatkan korang rambang mata nak buat pilihan. 

Paling penting sekali, korang kena tahu POPULAR BIG SALE ini menawarkan diskaun yang sangat menguntungkan bagi pengunjung. Jom kita tengok apa antara tawaran hebat menanti korang tu!

POPULAR BIG SALE tawar promosi 20% diskaun kepada ahli beserta baucer tunai

Pengunjung boleh nikmati diskaun 20% bagi pelbagai jenis produk seperti buku fiksyen, bukan fiksyen, komik, buku kanak-kanak, gaya hidup, gajet yang menarik dan barangan alat tulis. Dah la beli banyak-banyak, boleh berjimat pula tu.

Belum lagi menjadi ahli kad POPULAR? Daftar atau perbaharui 3-Tahun sekarang untuk dapatkan baucar tunai sebanyak RM10 atau setahun bagi mendapatkan RM 6 baucar tunai. Menariknya, kedua-dua baucar tunai tersebut boleh digunakan serta-merta tau!

Hot Deals penjimatan sehingga 60% yang tak masuk akal untuk korang!!!

Tidak cukup dengan itu, terdapat juga lebih 50 barangan istimewa terpilih seperti buku-buku, CD, VINNFIER Momento 5 True Wireless Earphone, KINGMAX PA-07 USB2.0 Flash Drive 32GB dengan diskaun sehingga 60%.

Berbelanja RM80 dan keatas, korang berpeluang nikmati penjimatan sehingga 50% jugak tau! 

Bagi pengunjung yang ‘shopping’ RM80 dan keatas, korang turut berpeluang menikmati penjimatan sehingga 50% dengan membuat pembelian 3M Scotch Titanium Detachable Kitchen Scissors atau ONPRO 10,000mAh 18w Fast Charge Power Bank pada harga istimewa.

Eh, nanti dulu!  POPULAR BIG SALE ada lagi ganjaran untuk pengunjung yang berbelanja RM150 dan keatas di mana mereka layak menerima RM10 baucer tunai. Wah, menarik bukan? Bukan senang tau POPULAR nak tawarkan promosi macam ni.

Syok-nya kali ini, korang boleh membuat pesanan pembelian hanya menerusi aplikasi WhatsApp  jugak tau! Hanya order, pick dan Go sahaja atau kalau korang nak dapatkan maklumat secara lebih lanjut, boleh layari katalog POPULAR BIG SALE.

Macam yang diberitahu awal tadi, semua promosi dan diskaun yang ditawarkan hanya berlangsung di 38 cawangan kedai buku POPULAR di seluruh Malaysia. Jadi,bolehlah semak cawangan berdekatan dengan tempat tinggal korang.

Untuk sebarang maklumat lanjut, korang boleh layari Facebook atau Instagram POPULAR Malaysia.

Sambung Baca
Advertisement