hubungi kami

Branded Content

Jom ‘mengaum’ bersama myNEWS! RM188,888 ganjaran ditawar sempena Tahun Baru Cina

Kisah Tahun Baru yang ‘mengaum’!

Sedar tak sedar, kita berjaya melangkah ke tahun 2022 dengan penuh semangat. Malah myNEWS juga sentiasa berharap korang melalui kehidupan dalam keadaan baik pada tahun ini. 

Oleh itu, myNEWS ingin memberikan pelbagai ganjaran kepada pelanggan myNEWS sempena Tahun Baru Cina ini!

Beli-belah & dapatkan RM188,888

Sempena tahun Harimau ini, kedai serbaneka popular itu akan memberikan ‘angpow’ ganjaran e-Tiger Prosperity Cookies bernilai RM188,888 melalui aplikasi myNEWS. Macam mana caranya?

Pelanggan hanya perlu belanjakan RM18 untuk menerima satu setem. Lepas tu, dapatkan satu lagi setem TAMBAHAN dengan membeli produk terpilih seperti A&W, Coca-Cola, Maru, Pokka dan Sprite.

Kumpulkan kesemua lapan setem sebelum mendapatkan wang tunai atau baucar produk dengan setiap e-Tiger Prosperity Cookies.

Selain itu, myNEWS dengan kerjasama Boost juga akan memberi ganjaran pulangan tunai 20% apabila pelanggan membelanjakan RM15 di mana-mana kedai myNEWS sepanjang bulan ini dan Februari depan.

Tidak cukup dengan itu, myNEWS turut menawarkan baucar pulangan tunai RM1.50 apabila pelanggan mengumpulkan dua setem selepas berbelanja sebanyak RM10 dengan menggunakan aplikasi e-wallet Touch & Go.

Semua kempen berlangsung dari 1 Januari hingga 28 Februari ini. Tertakluk kepada terma dan syarat:

Menu di myNEWS MARU dengan harga diskaun!

Selain itu, bagi myNEWS Member yang tengah  ‘craving’ makanan di kafe Maru, anda juga boleh mendapatkan 20% diskaun seperti Mini Chicken Sausage Pizza dan Okinawa Sweet Potato Bun.

Ada lagi, jangan lupa hirup secawan minuman Roasted Almond Latte yang dapat memberikan kemanisan dan kesegaran sepanjang hari. Hanya terdapat di cawangan terpilih sahaja, tengok senarai di sini.

Tahun Baru Cina! Aplikasi myNEWS pun baru juga!

Aplikasi myNEWS pun dah tampil serba baru tau! Haa bagi korang yang lahir pada bulan Januari, jadilah orang pertama untuk mencuba aiskrim Simply Peach Soft Serve, baru la tekak tu rasa sejuk sikit.

Perhatian kepada semua ahli myNEWS! Kalau korang sudah lama tidak membuka aplikasi myNEWS, sila berbuat demikian untuk dapatkan myNEWS bebotol cecair pembasmi kuman untuk memastikan semua selamat walaupun semasa perayaan ini.

Promosi beli 7 percuma 1

Authentic Tea House terus menyajikan minuman lazat dengan promosi beli 7 percuma 1. Setiap pembelian dapat mengumpul 1 setem dan tebus secara percuma selepas lengkap mengumpul kesemua 7 setem.

Meadow Fresh juga membuat tawaran beli 5 percuma 1 dan jika tawaran ini kurang memuaskan, Coca-Cola akan memberikan barangan eksklusif dengan membeli lima produk Coca-Cola dan dapatkan barangan termasuk Coca-Cola Stainless Steel Tumbler.

Di myNEWS, korang juga boleh dapatkan makanan segera dengan tawaran Beli 2 Percuma 1 dari Maggi dan Kart’s

Beli mana-mana dua mangkuk Maggi dan dapatkan satu Maggi HotMeals Lada Pedazz Extra percuma.

Ingin memenangi Samsung Galaxy Z Flip baharu? Berbelanja dan memenangi Snow Plus dengan tawaran beli 8 percuma 1 dimana paling banyak berbelanja akan pulang dengan telefon flip mewah!

Semua promosi ahli boleh didapati melalui aplikasi myNEWS atau layari www.mynews.com.my untuk maklumat lanjut.

#myNEWSMalaysia #jommyNEWS #kawanmyNEWS #myNEWSMember #RoaringNewYear #ChineseNewYear #CNY #LunarNewYear #YearOfTheTiger #GongXiFaCai

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement