hubungi kami

Branded Content

Kaya dengan nutrisi, susu Fernleaf dari New Zealand pilihan terbaik untuk seisi keluarga!

Tidak dapat dinafikan, masyarakat kita zaman sekarang kerap mengamalkan pemakanan yang kurang sihat tanpa memikirkan nutrisi yang diambil untuk mengekalkan gaya hidup yang aktif.

Tambah lagi anak-anak zaman sekarang ada tabiat suka makanan ringan sebab dianggap lebih menarik sehingga menyebabkan ketagihan.

Walhal, sebenarnya makanan yang disangka enak dan memuaskan itu tak membentuk nutrisi mikro yang diperlukan tubuh untuk berkembang sepenuhnya.

Mujur ada susu Fernleaf!

 

Untuk pengetahuan korang, susu Fernleaf ni dihasilkan daripada susu New Zealand dimana lembu tenusunya bebas menikmati rumput-rumput segar yang dapat membantu mereka menghasilkan susu berkualiti tinggi dan kaya dengan pelbagai nutrien.

Susu Tepung Family Fernleaf

Korang nak tahu tak, Susu Tepung Family Fernleaf ini diperbuat daripada gabungan bahan yang diperkaya dengan vitamin, mineral serta ditambah dengan DHA bagi menyokong keperluan nutrisi sekeluarga.

Susu Tepung Family Fernleaf sangat sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga. Selain pengambilan melalui minuman, korang boleh menggunakannya untuk penyediaan makanan. Memang berbaloi lah beli sebab dah la harga mampu milik, boleh digunakan pelbagai cara pula.

 

Susu Tepung Rumusan untuk Kanak-Kanak Fernleaf

Korang yang ada anak masih kecil dalam lingkungan usia satu tahun sehingga enam tahun pulak, boleh beri Susu Tepung Rumusan untuk Kanak-Kanak Fernleaf. Ia mengandungi nutrien penting untuk menyokong keperluan tumbesaran kanak-kanak seperti 5X DHA, kalsium dan protein yang tinggi, 18 nutrien penting dan inulin.

 Bagi anak korang yang tak suka perisa susu biasa, jangan risau. Susu Tepung Rumusan untuk Kanak-Kanak Fernleaf ni ada dua lagi perisa yang lain, confirm anak-anak suka iaitu coklat dan madu!

Fernleaf bukan sahaja mampu menyediakan produk berkualiti tinggi yang sesuai untuk menyokong pertumbuhan kanak-kanak, tetapi dengan titik harga yang berpatutan yang menjadikan keseluruhan produk sempurna untuk keluarga besar.

 Jadi, tunggu apa lagi. Korang boleh dapatkan produk Fernleaf di pasar raya, kedai runcit berhampiran dengan rumah or pergi je dekat Fernleaf Shopee official store [ https://shopee.com.my/fernleaf.os ].

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Talk less, do more.

Sambung Baca
Advertisement