Connect with us

#viral

Kecoh! Ramai yang berebut nak cari kurier Lazada sebab nak scan QR Code ni

Rakyat Malaysia ni suka betul dengan benda-benda free, sampai ada yang sanggup berpanas dan redah hujan.

Jangan tak tahu, siap ada yang ambil MC semata-mata tak nak lepaskan peluang keemasan.

Baru-baru ni, kecoh di media sosial pasal kurier Lazada yang dengan QR code…

Kami terbaca satu posting oleh seorang influencer atau Twitfemes yang dikenali sebagai Bella Khan berkongsi di akaun Twitternya tentang perkara itu.

 

Dalam ciapan yang dikongsinya,  Bella terjumpa kurier Lazada yang mempaparkan poster LAZZIE HUNT bersama kod QR.

Apabila scan kod QR tersebut, Bella terima sticker untuk dikumpul dan juga baucer untuk jualan 11.11 Lazada

Apa yang akan dapat kalau kumpul semua sticker?

Sekiranya berjaya kumpul 5 sticker yang berlainan, akan berpeluang memenangi sebuah kereta Nissan Almera Turbo

Selain itu, Bella juga mengajak rakan-rakan netizen untuk berganding bahu untuk kongsikan sticker masing-masing untuk memudahkan koleksi bagi semua orang.

Ni semua sticker yang dikumpul bagi semua orang kongsi!

Bukan setakat Bella Khan je yang dah jumpa kurier Lazada ni, ramai lagi yang dah jumpa! Wahhh bertuah!

Kami telah carikan kelima-lima sticker yang dikongsikan di Twitter thread tersebut untuk dikongsikan dengan korang semua: 

LOVING: https://s.lazada.com.my/s.WCYaj

MASK: https://s.lazada.com.my/s.WC31K

VOUCHER: https://s.lazada.com.my/s.WCchH

PARCEL: https://s.lazada.com.my/s.WCchw

MOBILE: https://s.lazada.com.my/s.WCcSc

“Aku dapat Mask Lizzie la gengg…”

 

Bukan tu je! Ramai yang dapat baucar hebat!

“Ya Allah dapat off RM250 kalau purchase RM500…”

 

“Yes yess, 50% off lah!”

Jadi geng, takkan baca je, jom la join misi Lazzie Hunt dan menang kereta!

Continue Reading
Advertisement