Connect with us

#viral

Loya bau ‘busuk’ si suami, isteri buat kejutan rupanya hamil anak sulung

Bermula dengan simptom yang dialami seperti alahan pada bau, siapa sangka rupa-rupanya wanita ini bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi.

Menerusi Instagram, Nur Adeline Sallehuddin berkongsi video yang melakukan kejutan bagi suaminya Muhamad Nur Iliya Jamil selain bersyukur memperoleh zuriat selepas hampir dua bulan berkahwin.

View this post on Instagram

Alhamdulillah syukur! Allah makbulkan terlalu awal, tiada kata yang ingin aku ucapkan melainkan ALHAMDULILLAH! Im too excited to share this happy moments !!!!!!!!! Tapi muka iliya masih blur sebab dia speechles 😅 Takde symptoms pelik2, cumanya seminggu ni iliya asyik kena marah je hahaha, sorry sayang. Mulut dia busuk pun aku marah sampai aku keluar semata mata beli colgate baru. “ ayang.. i balik bawak colgate” Biru muka member sebab tak bersalah. Hahahaha. Hari hari kena complain cakap dia busuk. Naik bil air bulan ni sebab laki aku asyik mandi je takut kena marah 🤣 Last week sakit gigi sangat, mengadu kt dia, “ sakit gigi sebab u ada mata ikan tu “ logik tak? 😂😂 Teman anak buah swimming, aku naik gym, main dumbell. Nasib Allah lindung kamu baby. Alaaaa nak ada baby dah hehe Membesar dibawah lindunganNya anak. Mommy & Daddy cant wait to see you sayang. Doakan kami 🌹

A post shared by @ adelinesllhddn on

“Alhamdulillah syukur! Allah makbulkan terlalu awal, tiada kata yang ingin aku ucapkan melainkan alhamdulillah.
“Saya sangat teruja untuk berkongsi kegembiraan ini. Tapi muka Iliya masih ‘blur’ sebab dia hilang kata-kata,” tulis usahawan berusia 24 tahun itu.

Rakaman berdurasi seminit 52 saat berkenaan memaparkan wanita itu menghulurkan alat ujian kehamilan kepada suaminya sebelum masing-masing sebak atas berita gembira tersebut.

Menurut Adeline atau lebih mesra dipanggil Lin, dia mengalami mabuk hamil sehingga sering memarahi suaminya sebelum mengetahui  dirinya berbadan dua.

“Takde simptom pelik2, cuma seminggu ni suami asyik kena marah je hahaha, maaf sayang. Mulut dia busuk pun aku marah sampai aku keluar semata-mata beli ubat gigi baru.
“Biru muka dia sebab tak bersalah. Hahahaha. Hari-hari kena merungut cakap dia busuk. Naik bil air bulan ni sebab suami aku asyik mandi je takut kena marah,” katanya.

Rata-rata pengikutnya mengucapkan tahniah atas kehamilan bermakna itu dan berdoa agar dipermudahkan segala urusan.

Sumber : Nur Adeline Sallehuddin

Continue Reading
Advertisement

Trending