hubungi kami

Selebriti

Mahu rasai ‘period pain’, ramai wanita impikan teman lelaki seperti Hun Haqeem

Baru-baru ini, pelakon Hun Haqeem menjadi bualan ramai gara-gara dia dilabel sebagai lelaki pilihan wanita apabila dia mahu mencuba perasaan yang sering dialami oleh para gadis iaitu ‘period pain’.

Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laan TikToknya, Hun telah disoal apa yang ingin dilakukannya jika dibenarkan tukar jantina dalam masa sehari.

@y2kvd

boyfriend material >> #hunhaqeem #malaysianactor #fyp

♬ Pano – Zack Tabudlo

“Kalau Hun boleh tukar jantina dalam sehari, apa yang Hun akan buat? Soal penemu bual.

Sejurus itu, pelakon yang berdarah kacukan Melayu-Cina itu mendedahkan dia mahu merasai sendiri perasaan ‘period pain’ supaya dia dapat lebih memahami apa yang dirasai wanita selama ini.

“Hun nak rasa perasaan period pain, jadi saya boleh memahami anda semua dengan lebih baik. Setiap kali Hun tengok perempuan yang period pain, jadi saya rasa apa yang mereka rasa. Boleh la kita ambil berat pasal orang itu,” ujar Hun.

Memang boyfriend material lah Hun ni!

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terutamanya dalam kalangan wanita meluahkan rasa kagum dengan jawapan yang diberikan oleh pelakon yang berusia 25 tahun itu.

Dah la hensem, memahami pula tu!

Bukan itu sahaja, ramai yang menganggap Hun seorang lelaki yang sangat memahami dan mereka mengimpikan teman lelaki yang mempunyai fikiran sama seperti pelakon terbabit.

Sumber: TikTok @ryu

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Talk less, do more.

Sambung Baca
Advertisement