hubungi kami

Branded Content

Maybank tawar baucar ribuan ringgit! Lagi banyak guna, lagi senang nak menang

Pelbagai cara boleh dilakukan untuk memindahkan duit ke akaun lain. Disebabkan dunia semakin maju, mesti ramai yang sudah tidak mempunyai masalah lagi dalam urusan ‘transfer’ ini kerana semua perkara boleh diakses hanya menerusi hujung jari.

Walau bagaimanapun, korang kena ingat, memang masih ada yang gunakan Automated Teller Machine (ATM) untuk transfer duit ke kenalan mereka.

Tapi kalau tak ingat atau tak ada nombor akaun diorang macam mana pula? Nak tanya, member tu susah nak dihubungi. Peninglah!

Jangan risau, dengan Maybank, ada cara yang lagi senang. Hanya tinggal, tekan-tekan, masukkan beberapa butiran terus ‘settle’!

Ada cara yang lagi mudah dari semua tu

Korang tak perlu lagi membuang masa mengingati nombor akaun seseorang hanya kerana mahu memindahkan duit ke akaun mereka. Sebab sekarang, korang boleh gunakan DuitNow melalui MAE App! Siap berpeluang menang RM1000 lagi jika guna DuitNow transfer ni tau!

Lagi kerap guna, lagi senang nak menang.

Transfer To Win!

Caranya tak susah pun. korang cuma perlu install aplikasi MAE dan mendaftar mendaftar untuk akaun MAE tu.

Senangkan?

  • Daftar masuk ke MAE > tap lakukan pemindahan (transfer)

  • Lakukan pemindahan ke kenalan > DuitNow

  • DuitNow > Nombor telefon kenalan

  • Atau nombor kad pengenalan > Selesai

Mudah je nak mendaftar untuk DuitNow

Kalau korang nak menerima duit dari kenalan melalui DuitNow, kena ada DuitNow ID tau. Boleh daftar untuk DuitNow ID gunakan MAE app je dan korang boleh mendapat dua kali ganda peluang untuk menangi baucar Shopee bernilai RM1000!

Caranya tak susah pun:

  • Daftar masuk ke MAE > pilih Tatapan (settings)

  • Tap Maybank2u > DuitNow

  • Pilih Nombor Kad Pengenalan untuk DuitNow

  • Sahkan > Anda sudah tersedia!

Lagi banyak guna DuitNow lagi cerah peluang nak menang!

Korang nak tunggu apa lagi, makin banyak¬† jumlah wang yang korang ‘transfer’ menggunakan DuitNow melalui MAE, lagi besar peluang untuk ikut serta memenangi baucar bernilai ribuan ringgit!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh je terus layari website Maybank Malaysia ataupun media sosial seperti Facebook dan Instagram.

Dekat website nanti, korang pun boleh gunakan DuitNow untuk transfer duit

Haaa semua mudah dan senang kan? Lagi banyak duit yang korang transfer menggunakan DuitNow, semakin cerah peluang untuk bawa pulang baucar bernilai RM1000 dari Shopee!

 

 

 

 

 

 

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement