Connect with us

#brandedcontent

Promosi McDonalds Untuk Bulan Oktober, McCafe Nak Belanja Korang Kopi!

Hanya dengan secawan kopi, ia mampu melancarkan urusan harian seseorang dengan lebih efisyen dan bertenaga. Sesibuk manapun, kebanyakan individu akan meluangkan masa sekurang-kurangnya 7 minit untuk grab secawan kopi sebelum memulakan tugasan yang bertimbun.

Bagi pencinta kopi pula, hari mereka tidak akan lengkap tanpa secawan kopi yang sempurna! Terbuai dek mimpi setiap kali hidu aroma kopi.

Harga secawan kopi confirm mesra poket

Berita baik buat semua penggemar kopi!

Sepanjang bulan Oktober, McCafe nak belanja rakyat Malaysia secawan kopi espresso bersempena dengan Hari Kopi Antarabangsa. Sebanyak 100,000 cawan ais latte bersaiz sederhana bakal diberikan secara percuma!

Kalau korang nak tahu, kopi McCafe disemua cawangan McDonald’s diperbuat dari 100% biji kopi Arabica yang berkualiti tinggi. Paling penting, para pelanggan McCafe akan dihidangkan dengan cawan kopi disediakan dari biji kopi medium dark roast dan dikisar segar tanpa sebarang kandungan tambahan.

Deals kaw2 di McD Apps sempena Hari Kopi Antarabangsa

Bakal mengukir senyuman para penggemar kopi, McCafe juga menawarkan harga secawan iced latte dengan nilai RM1.99 sahaja menerusi aplikasi McD. Bukan sehari, tapi tawaran ini berlangsung di sepanjang bulan tau!

Macam mana nak dapatkan secawan ais latte percuma? Kacang je!

Hanya dengan membuat pesanan menerusi apps McD, kemudian korang hanya cuma masukkan kod promo MCCAFEFREE. Tadaaa! Bersedialah untuk membasahkan tekak dengan ais latte McCafe.

Ramai dah tak sabar tu, tapi bawa bertenang dulu…

Sebenarnya banyak lagi tawaran dan pelbagai jenis minuman yang korang boleh dapatkan dengan harga yang berbaloi-baloi menerusi aplikasi McD sepanjang hari.

Setiap hari, McCafe menawarkan pelbagai pilihan menarik dengan harga yang sangat berpatutan! Antara promosi yang anda boleh dapatkan di McCafe ialah 50% potongan untuk Latte, Cappuccino dan Iced Chocolate.

#Promosi hari Sabtu

#Promosi hari Selasa

#Promosi hari Khamis dan Ahad

Tetapi, paling best sekali RM1.99 sahaja untuk Iced Latte untuk setiap hari!

Jom serbu McCafe sekarang!

Takkan nak tengok je, apa lagi serbulah McCafe berdekatan korang sekarang.

Tetapi ingat, diskaun dan tawaran istimewa ini hanya sah digunakan menerusi aplikasi McD dan juga McD delivery sahaja tau. Make sure sebelum datang ke kaunter McCafe, korang download dulu aplikasi McD ini.

Kalau tak, melepaslah nak merasa #McCafeBelanjaRasa di #McCafeMY

Sebarang maklumat lanjut tentang promosi #McCafeBelanjaRasa, korang boleh klik kat sini ataupun di sini.

*Ehmm, minum sorang je? Belilah banyak-banyak, order untuk yang tersayang sekali…

Continue Reading
Advertisement

Trending