hubungi kami

Selebriti

Menari bersama Amirchik, Yazmin Aziz dipuji cantik dan makin kurus

Beberapa hari lalu, tular beberapa video di laman TikTok memaparkan penyanyi kelahiran Rusia, Amirchik datang ke Malaysia bagi tujuan mempromosikan konsert yang bakal diadakan pada Februari tahun hadapan bersama barisan selebriti tempatan, Afieq Shazwan dan Haqiem Rusli.

Menerusi video tular berkenaan, dilihat Amirchik yang terkenal dengan lagu berjudul Eta Lyuboy sehingga mencetuskan fenomena luar biasa menari bersama penyanyi, Yazmin Aziz.

@yazminaziz

tak sangka dia suka cuaca hujan 😆 #fyp #tiktokmy #dance

♬ Calm Down – Rema

Dalam video berkenaan, mereka berdua juga dilihat seronok menari bersama meskipun pada ketika itu sedang hujan.

“Tak sangka dia suka cuaca hujan,”tulis penyanyi kacukan Melayu-Filipina itu di ruangan hantaran berkenaan.

Selain itu, Yazmin juga berkongsi beberapa buah video bersama Amirchik  di laman TikTok miliknya.

@yazminaziz

Friendly, humble, talented dan kacak. Besprenn approves! #fyp #tiktokmy

♬ Это любовь – Амирчик

@yazminaziz

Trend Malaysia pun dia updated 🤭 #fyp #tiktokmy

♬ SWIPE – ALYPH

Makin cantik dan kuruslah!

Perkongsian beberapa hantaran berkenaan oleh pemilik nama Yazmin Aldwin Abdul Aziz itu mendapat pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai memuji penyanyi berkenaan yang dilihat semakin cantik dan kurus semenjak mengamalkan diet.

Nak dapat body macam ni

Mereka juga berharap agar dapat memiliki bentuk badan yang cantik seperti Yazmin suatu hari nanti.

Body goal, dah turun berapa kg?

Melihat kepada bentuk badan penyanyi berusia 21 tahun itu, netizen bertanya akan berat terkininya hasil daripada diet yang diamalkan sebelum ini.

Difahamkan, dia mengamalkan diet pemakanan yang ketat untuk mendapatkan bentuk tubuh menawah seperti tidak mengambil sarapan, tidak makan nasi sehingga mampu menurunkan berat sehingga lapan kilogram.

Malah, Yazmin juga pernah memberitahu dia tidak mengambil minuman bergula dan bergas. Waktu makan tengah hari pula, dia hanya mengambil makanan tinggi protein seperti ayam.

Pakaian dia lagi sopan

Dalam pada itu, netizen turut menyindir pemakaian Yazmin dengan membuat perbandingan dengan Amirchik yang dilihat jauh lebih sopan berbanding penyanyi wanita berkenaan.

Sementara itu,, Amirchik juga berkongsi video bersama Yasmin dan seorang lagi pempengaruh media sosia iaitu Puteri Sari di laman TikTok miliknya.

@amirchiiik

Снять тик ток с Рандомным челом✅

♬ Минимум раз – Amirchik

@amirchiiik

Inst: @amirchiiik_

♬ Минимум раз – Amirchik

Sumber: TikTok @amirchiiik, @yazminaziz

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement