Connect with us

#celeb

Menari pakai seluar macam warna kulit, fesyen Ruhainies ditegur netizen


Tidak perlu diperkenalkan lagi mengenai platform TikTok yang penuh dengan pelbagai konten menarik. Mudah menerima ‘likes’ dan pengikut membuatkan video artis juga ‘muncul’ di paparan skrin telefon kita.

Memetik laporan Kosmo! Online, tidak terkecuali bagi Ruhainies apabila video yang dirakam sebuah produksi jurugambar memaparkan pelakon itu sedang menari bersama seorang pekerja kurier, baru-baru ini.

@cameo_x

Pandai tak abang J&T tu menari dengan Ruhainies? Tengok sampai habis 😂 #fypシ #fypage #videographermalaysia #cinematic #PlugAndPlayIt #ruhainies #jnt

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Advertisement

Menerusi laporan tersebut, lain pula pandangan mata netizen apabila rata-rata menegur fesyen seluar ‘leggings’ dipakai pelakon berusia 29 tahun itu yang dilihat seolah-olah seperti warna kulit.

“Terkejut aku, ingatkan dia tidak pakai seluar,” komen seorang pengguna TikTok.
“Dia yang pakai, aku yang segan nak tengok,” tegur seorang lagi netizen.

Malah, ada juga segelintir individu menegur dan menasihati pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta itu supaya berhati-hati dalam memilih jenis pakaian kerana bimbang boleh mengundang fitnah.

Bagaimanapun, tinjauan ke posting tersebut mendapati ruangan komen adalah ditutup dan video itu sudah meraih sebanyak 1.2 juta tontonan serta 76,400 tanda suka setakat ini.

Tidak dinafikan, banyak isu membabitkan artis termasuk yang berhijab menggayakan rekaan berwarna kulit ni. Kalau boleh elak, kita elaklah ya!

Advertisement

Sumber: Kosmo! Online (Mizz Lahar) , TikTok @cameo_x

Continue Reading
Advertisement