Connect with us

#brandedcontent

Meriahkan Wau! Aidilfitri dengan keunikan warisan budaya dan tebus baucer eksklusif

Pejam celik pejam celik, tak lama lagi Ramadhan bakal melabuhkan tirai dan kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri pula.

Pastinya ramai yang dah mula buat persiapan raya kan?

Belum? Jangan risau sebab kami bawakan berita baik untuk warga Kuantan kalau korang sedang mencari port baik untuk shopping raya!

Jom dapatkan barangan keperluan Syawal korang di East Coast Mall mulai hari ini sehingga 8 Mei nanti iatu dari jam 10 pagi sehingga 10 malam.

Gerenti pagi raya bersama orang tersayang akan Wau! Aidilfitri.

Wau! Aidilfitri kaya dengan warisan tradisi

Kalau korang nak tahu, sebenarnya terdapat pelbagai pilihan pakaian tradisional Melayu, pelbagai barangan raya termasuk aksesori, kosmetik, fesyen beg dan baju terkini juga boleh didapati di East Coast Mall untuk memeriahkan pagi Syawal. 

Selain itu, terdapat reka bentuk halus dan unik yang kaya dengan warisan budaya yang pastinya korang akan terpegun dan berkata Wau! di sekitar shopping mall sambil membeli-belah.

Korang takkan rasa bosan apabila melihat keindahan rumah tradisional Malaysia  bersama wau tradisional, selain dikelilingi oleh lampu berwarna-warni dan kehadiran pokok-pokok palma dan bunga-bunga yang cantik.

Jadinya, korang takkan rasa bosan apabila melihat keindahan rumah tradisional Malaysia  bersama wau tradisional, selain dikelilingi oleh lampu berwarna-warni dan kehadiran pokok-pokok palma dan bunga-bunga yang cantik.

Nanti, bolehlah korang tangkap gambar ootd untuk share dengan kawan-kawan!

Bawa anak2 rasai pengalaman membuat Mini-Wau

Bosan cuci mata? Jangan risau, korang turut berpeluang melakukan wau mini di East Coast Mall ini.

Wah, menariknya! Tapi, bila tu?

Untuk pengetahuan korang, bengkel membuat wau mini akan diadakan pada 24 April dan 30 April nanti pada jam 2 petang.

Dan, korang berpeluang untuk membuat penebusan eksklusif di sana jugak!

Shopping di East Coast Mall, tinggi peluang tebus ganjaran ekslusif

Bersempena dengan musim perayaan yang bakal tiba kurang lagi beberapa hari saja lagi, pihak East Coast Mall berbesar hati untuk memberikan ganjaran yang sangat Wau!

Khas untuk kaki kumpul rewards, inilah peluang korang menebus ganjaran CapitaStar Raya mulai 8 April sehingga 31 Mei nanti.

Ini termasuklah pelanggan setia LUSH, SK Magic, ROYCE’ dan Sorella sebab mereka dah buka outlets baru di East Coast Mall tau!

Pelbagai aktiviti menarik menanti

Jangan pening untuk berfikir macam mana korang nak kumpul dan tebus mata ganjaran tersebut sepanjang ia berlangsung.

Ini kerana pelbagai aktiviti menarik disediakan khas untuk korang bagi memeriahkan sambutan Aidilfitri nanti.

Best-nya korang boleh rebut peluang keemasan ini di beberapa shopping mall pilihan selain East Coast Mall jugak tau!

Cabutan bertuah mingguan Wau! Aidilfitri

Dengar saja pun dah cukup Wau! kerana setiap minggu CapitaStar akan mengadakan cabutan bertuah kepada ahli langganannya. 

Jadi, tunggu apa lagi? Siap sedia setiap minggu ada dari 25 Mac sehingga 8 Mei untuk menjadi antara 6 pembeli bertuah yang bakal membawa pulang hadiah yang menarik.

Mata ganjaran berganda STAR$® Wau! Aidilfitri 

Berbelanja dengan harga minimum RM30 dan keatas (dalam satu resit) , korang layak menerima sebanyak 2xSTAR$®  dari 25 Mac sehingga 8 Mei 2022.

Penebusan baucer berganda Wau! Aidilfitri 

Berbelanja minimum RM250 dan keatas (dalam satu resit saja), korang layak tebus RM10 STARVoucher + RM10 Parkson cash voucher dari 25 Mac sehingga 8 Mei 2022.

Wau! Aidilfitri Parking Treat

Berbelanja minimum RM300 dan keatas (dalam satu resit) , korang layak tebus preloaded kad Touch n’ Go bernilai RM10 dari 22 April sehingga 8 Mei 2022.

Ganjaran kecantikan Wau! Aidilfitri 

Dengan berbelanja minimum RM800 dan keatas (dalam satu resit), korang layak tebus set hadiah LUSH dari 22 April sehingga 8 Mei 2022. 

Wau! Aidilfitri Foodies Treat

Khas untuk kaki makan, inilah peluang korang nikmati potongan sebanyak RM10 dari mana-mana restoran pilihan di ECM dengan hanya berbelanja RM20 sahaja * kod promo: ECMPICKUP10 (GrabFood) dan ECM10 (Foodpanda)*

CapitaStar Raya STAMP Rewards

Rebut peluang untuk dapat STARVoucher bernilai RM 5 secara percuma selepas mengumpul 5 setem!

Caranya hanya mudah, iaitu kunjungi ke shopping mall CapitaLand dari 8 April sehingga 31 Mei ini dan muat naik resit pembelian sekurang-kurangnya RM100 (setiap satu) menerusi aplikasi CapitaStar untuk kumpul 1 setem.

Kongsi keriangan Aidilfitri bersama orang tersayang 

Tak lengkap erti raya kalau tak bagi sesuatu kepada ahli keluarga atau kawan-kawan, jadinya CapitaStar bawakan berita baik untuk ahlinya.

Di mana, korang boleh gunakan STAR$®️ to Gift-A-Raya STARVoucher! dari 8 April sehingga 31 Mei 2022.

Korang hanya tinggalkan maklumat di sini dan biarkan team CapitaStar uruskan!

Pada masa yang sama, korang boleh jemput seramai mungkin kawan untuk menjadi ahli CapitaStar kerana banyak ganjaran bakal menanti.

Mudah saja, korang cuma ikut langkah di bawah ini, untuk dapatkan mata ganjaran.

  1. Kongsikan referral code menerusi aplikasi CapitaStar. 
  2. Kawan korang akan dapat mata ganjaran secara PERCUMA 500 STAR$®️ dengan segera apabila mendaftar dengan kod rujukan

Tindakan Bonus: Kawan korang akan mendapatkan baucar STARVoucher bernilai RM5 setelah muat naik resit pertama bernilai minima RM30 melalui aplikasi CapitaStar. 

Dan, korang juga akan mendapat mata ganjaran PERCUMA 500 STAR$®️ apabila mereka melengkapkan Tindakan Bonus tersebut. 

* Tertakluk kepada terma dan syarat. Terhad kepada 50 rujukan berjaya untuk setiap ahli CapitaStar. Sila layari laman sesawang CapitaStar untuk membaca terma dan syarat yang lengkap.

Muat turun aplikasi CapitaStar sekarang!

Masih tak ada aplikasi CapitaStar?

Jangan risau, kami kongsikan di sini untuk pengguna Apple App Store, Google Play dan Huawei AppGallery  bagi memeriahkan sambutan Aidilfitri korang dengan berbelanja bersama CapitaStar.

Tunggu apa lagi? Jom muat naik sekarang supaya korang dapat enjoy Promosi Istimewa Raya di Wau! Aidilfitri Fair mulai hari ini sehingga 8 Mei nanti.

Untuk maklumat lanjut

Sekiranya mempunyai sebarang pertanyaaan mengenai keahlian dan penebusan mata ganjaran, bolehlah layari laman sesawang rasmi  untuk dapatkan maklumat selanjutnya.

Continue Reading
Advertisement