Connect with us

#brandedcontent

Minions Monsters Madness, koleksi unik edisi terhad hanya ada di myNEWS!


*Bello! Puri tikka masala? Masalaaaa?!*

Bagi penggemar dan peminat Minions, yang berasal dari siri kartun Despicable Me, korang mesti dah familiar dengan frasa-frasa serta bahasa yang digunakan oleh karakter ini. Lagu-lagu diorang pun boleh sing along sekali, kan?

Bukan setakat boleh menawan hati kanak-kanak, keletah para Minions jugak mampu membuatkan orang dewasa terpaut dengan keletah lucu mereka! Tak hairanlah kalau ada yang sanggup kerah tenaga kumpul koleksi merchandise dari karakter Minions ni.

Comel kot!

Advertisement

Koleksi edisi terhad myNEWS Minions Monsters Madness

Para tu (untuk) para peminit karakter Minions sekalian, ni ada satu berita khas untuk korang!

Dari 1 September sehingga 31 Oktober 2021, para penggemar karakter  berpeluang untuk mendapatkan merchandise Minions Monsters edisi terhad.

Haaaa, teruja tak!

Tapi  sebelum itu, ada beberapa syarat yang perlu korang follow! Paling wajib sekali, korang perlu membeli barang dan berbelanja dimana-mana cawangan myNEWS yang berada di serata Malaysia.

Jangan lupa download dan menggunakan apps myNEWS semasa nak melakukan pembayaran di kaunter.

Advertisement

4 koleksi unik Minions Monsters untuk dikumpul

Ramai nampaknya tak sabar-sabar nak tahu jenis barangan yang korang dapat nanti kan? Dijamin memang best dan takkan jumpa kat tempat lain.

Terdapat 4 barangan koleksi unik Minions Monster untuk korang kumpul dan ia hanya available myNEWS sahaja. Tak kisah mana-mana cawangan asalkan korang dapatkan dekat myNEWS!

Tapi kena alert, sebab koleksi-koleksi Minions Monsters ni korang boleh dapatkan untuk masa terhad sahaja!

Bagi edisi Minions Monsters, myNEWS menawarkan dua jenis barangan iaitu payung lipat dan selimut-bantal. Payung lipat dikeluarkan dalam design Minions berpakaian karater monster terkemuka iaitu Frankenstein Bob dan Mummy Stewart.

Advertisement

Manakala bagi edisi selimut-bantal, ia akan dihiasi dengan karakter Frankenstein Bob dan Creature Mel. Kalau dapat satu bantal macam ni, dijamin tidur korang bertambah nyenyak!

 

Hanya perlu berbelanja RM10 dalam satu resit!

Sabar, tunggu dulu ini cara yang betul untuk dapatkan koleksi-koleksi yang comel dan terhad ni.

Senang je, hanya perlu berbelanja RM 10 dalam satu resit dengan aplikasi myNEWS untuk menerima 1 setem dan korang perlu  12 setem untuk menebus satu barang eksklusif watak Minions Monsters.

Advertisement

Untuk dapatkan payung, kumpulkan setem dari 1 sehingga 30 September dan boleh melakukan tebusan bermula 15 September – 30 November.

Bagi 1 sampai 31 Oktober, masa untuk mengumpul setem bagi koleksi selimut-bantal khas Minions Monsters. Korang boleh tebus selimut-bantal eksklusif ini dari 7 Oktober – 30 November 2021.

Nak 1 setem percuma? Boleh je…

Sebelum syok berbelanja di barangan di mana-mana myNEWS tu, korang akan mendapat 1 setem secara percuma kalau membeli barangan dari jenama-jemana ni.

Check sini untuk list jenama produk di myNEWS.

Advertisement

Senang je kan?

Bi do (maaf) kalau korang terlepas dapatkan koleksi edisi terhad ni, confirm ramai dah grab sebab memang rugi kalau tak dapatkan. Barang rare koleksi Minions Monsters Madness memang ramailah yang berebut!

Tulaliloo ti amo~~

Advertisement

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Continue Reading
Advertisement