Connect with us

Selebriti

Macam pernah lihat? Nabila Huda berlakon babak depan kamera, cakap lembut2

Diterbitkan

pada

Pelakon hebat, Nabila Huda berlakon babak depan kamera dengan berkongsi rakaman tersebut di media sosial miliknya.

Pakai baju serba hitam

Dalam posting berkenaan, Nabila dilihat mengenakan pakaian serba hitam serta selendang berona sama sambil bercakap dengan nada lemah lembut dihadapan beberapa individu yang beradegan seperti wartawan yang sedang menemu bual.

@abilsuhaimi

Penat lah watak ni…🤦🏽‍♀️ #Fyp

♬ original sound – Nabila Huda – Nabila Huda

“Assalamualaikum semua, terima kasih sebab meluangkan masa, doakan yang baik-baik. 
“Buat masa ni, saya tak nak komen apa-apa,” ujarnya sambil menahan tawa.

Nabila Huda berlakon babak depan kamera, sedang jayakan watak ‘penyondol’?

Difahamkan, anak kepada penyanyi rock Tanah Air, Datuk Suhaimi Abdul Rahman atau Amy Search itu sedang sibuk berada di set pengambaran di mana dia memerankan watak sebagai seorang ‘penyondol’.

Dalam video yang dikongsi di TikTok, Nabila dilihat bergandingan dengan penyanyi terkenal, Adira Suhaimi dan menyatakan watak yang dibawakan kali ini agak susah.

@abilsuhaimi

Masalahnya yang belakang tu penyondol laki dia jugak sebenarnya…HAHAHAHHAHA! Nampak tak watak ni susah tau! She kena amik mood lebih awal sebelum “action” ok!! 🤣 #Fyp #TikTokDrama #ComingSoon

♬ original sound – Nabila Huda – Nabila Huda

Artikel lain: Nabila Huda tiada masalah menangis depan kamera, kini bawa watak penyondol

Nabila Huda berlakon babak depan kamera, ada yang tanya reti menangis tak?

Susulan daripada perkongsian video yang seakan ‘pernah dilihat’ dalam realiti kehidupan baru-baru ini, ramai yang meninggalkan komen di ruangan Instagram pelakon terbabit apabila berkongsi video yang sama di platform media tersebut.

Masing-masing akui terhibur dengan gelagat Nabila serta sempat berseloroh bertanyakan sama ada dia reti menangis ataupun tidak di hadapan kamera.

Alih2 dekat mahkamah je

Aduhhh geram ye tengok hahaha

Macam pernah lihat la situasi ni?

Makan hati la para ‘penyondol’

 

 

Sumber: Instagram kupu_kupu, TikTok nabilahuda

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Continue Reading
Advertisement