Connect with us

#brandedcontent

Nak tukar barang elektrik yang baru & bawa balik hadiah percuma. Siapa pun tak akan tolak, kan?

Bila nak dekat raya je mesti keinginan nak tukar barang-barang keperluan rumah yang baru tu membuak-buak.

Bukan apa, dah tiga empat tahun guna, barang elektrik yang dulu ‘mantap’ kini dah mula ‘semput-semput.’

Belum lagi cerita beli jenama ‘cap ayam’. Aduhh! banyak dah tak boleh pakai.

Tak rugi beli barang di SHARP

Jadi, tak salah rasanya akak-akak di rumah tu pujuk encik suami korang supaya beli barang elektrik baru. Tak kisahlah peti sejuk ke, mesin basuh ke, pasang aircond ke. Janji baru! Lagipun mesti ramai yang baru dapat bonus raya kan…

Haaa kalau nak barang berkualiti dan tahan lama, jenama SHARP sedia berkhidmat!

Ada promosi sempena raya ke? Bestnya!

Lagi-lagi bila nak raya macam ni. Memang banyak barang elektrik dijual dengan harga promosi.

Korang je jenuh nak pilih nanti! Semua murah-murah. Boleh beli banyak!

Ehh, kejap-kejap!

Dah nak raya ni, mesti SHARP akan tawarkan pelbagai promosi menarik kan!

Beli 1 je barang pun dapat hadiah percuma? Biar betul!

Betul lah tu. Bersempena dengan hari raya tak lama lagi, SHARP telah hadir sebagai ‘hero’ dengan menyediakan promosi RE-RAYA kepada semua pelanggan.

Bukan hanya peroleh diskaun harga promosi sempena perayaan, korang juga akan dapat hadiah percuma dari setiap pembelian barangan elektrik SHARP.

Tak kisahla korang nak beli TV, peti sejuk, mesin basuh, aircond ataupun barangan dapur. Semua tu ada hadiah PERCUMA! Seronoknya…

Tak puas lagi? Jom join contest RE-RAYA pulak

Ada lagi uolls, dengan setiap pembelian barangan SHARP bernilah RM350 keatas, korang boleh join contest  RE-RAYA dan berpeluang menang hadiah menarik tau.

Caranya bukan susahpun, beli barang elektrik SHARP pastu join contest dengan tunjuk bukti pembelian di laman web dan menang! Aduhhh mudahnya..

Ada cabutan bertuah jugak!

Bukan tu je, ada jugak cabutan bertuah. Korang semua suka benda-benda terkejut ni kan?

Takkan nak diam je. Ini masanya korang cuba nasib!

Pihak SHARP pun dah siap-siap sediakan 20 buah hadiah istimewa untuk korang.

Cabutan bertuah ni akan dilakukan dalam dua fasa iaitu dalam masa dua minggu.

Hadiah seperti peti sejuk 750L berharga RM5,899, TV 65 inci berharga RM5,999, air conditioner bernilai RM3,512 dan banyak lagi hadiah-hadiah hebat sedang menanti semua.

So, korang get ready jelah yee…

Ayuhh! Mana gamers2 semua?

Last but not least, Online Mini Game!

Ini paling senang!

Korang yang suka main game ni, tolong la join. Tak perlu beli apa-apa pun, cuma main game online dan boleh menang hadiah dari SHARP jugak.

Caranya, korang tembak-tembak emoji ketupat untuk dapat point.

Alaaa macam game budak2 je. Memang nak bagi korang menang pun.

Macam mana nak join? Tak payah pening-pening, korang klik je LINK ni. Mudahkan?

Beli banyak2, peluang nak menang makin cerah

Punyalah senang nak jadi pemenang hadiah-hadiah menarik dari SHARP bersempena dengan promosi RE-RAYA ni.

Haaa! Kalau korang nak tahu, lagi banyak korang membeli, lagi besar peluang nak dapat hadiah-hadiah menarik tau.

Bestnya! Kalau beli-membeli ni, bagi je dekat geng-geng perempuan. Tak sampai sejam bertimbun barang elektrik dah diangkutnya. Peluang nak menang pun makin cerah!

Promosi hanya pada 1 Mei hingga 30 Jun je tau!

Oppsss! Tapi korang kena ambil tahu juga ye.

Promosi dan contest RE-RAYA ni hanya berlangsung pada 1 Mei hingga 30 Jun 2021 je tau!

Jadi, korang semua jangan leka, takut terlepas peluang untuk  grab hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan tu.

Kalau nak dapat lebih lagi info mengenai promosi  RE-RAYA ni boleh la follow Facebook dan Instagram SHARP.

Tak pun, terus je layari laman web SHARP. Dekat situ semua update berkenaan promosi  RE-RAYA, barangan terbaru berkaitan produk ada dinyatakan dengan lengkap.

Ini masanya kita show off dengan follower IG!

Apa lagi tunggu!

Korang tak nak ke merasa beli peti sejuk  tiba-tiba bawa balik sekali sebuah oven .

Mesti perasaan seronok tu bertambah-tambah kan?

Comfirm boleh melaram sakan dengan barang elektrik baru dekat rumah.

Barulah semangat nak upload gambar family siap tayang barang elektrik baru dekat feed IG masing-masing!

Jadi, cepat-cepatlah pergi membeli dan menang hadiah-hadiah menarik.

Promosi RE-RAYA dari SHARP ni terhad hokeyy!

 

Continue Reading
Advertisement

Trending