Connect with us

#celeb

Neelofa hadiahkan Noor Nabila seterika canggih, netizen dedah harga RM12,900

Di media sosial, hampir setiap perkara dilakukan oleh keluarga yang dilabel ‘Kardashian Kelantan’ ini pasti meraih tumpuan orang ramai.

Terbaru, tindakan selebriti dan usahawan popular Neelofa menghadiahkan sebuah set seterika kepada kakaknya, Noor Nabila menjadi bualan warganet di laman Twitter.

Ini kerana seorang pengguna @dylawok memuat naik sebuah tangkapan skrin daripada InstaStory milik Nabila yang mengucapkan terima kasih kepada Neelofa atas pemberian hadiah tersebut.

Sekali tengok harga dia…

Menurut @dylawok, dia berminat selepas melihat set seterika itu sebelum melakukan pencarian harga di internet. Bagaimanapun, gadis itu terkejut apabila mengetahui harga barangan tersebut yang dianggarkan kira-kira RM12,900.

“Tengok Neelofa bagi kakak dia iron ni macam best. Gigih google nak beli jugak, sekali tengok harga dia mampu berhuhuhahahuhuuuuuu je lah,” tulisnya.

Posting berkenaan mendapat reaksi netizen apabila rata-rata mempersoalkan ‘kecanggihan’ seterika itu yang dikatakan memiliki teknologi terkini selain mengambil kira faktor keselamatan.

Boleh bergerak sendiri ke?

Seterika untuk T20 ni

Terdahulu, Nabila ada memaklumkan dia akan berpindah ke kediaman baru menerusi sebuah video di saluran YouTube miliknya serta Rosix pada September lalu.

‘Shopping’ perabot untuk rumah baru!

Sumber: Twitter @dylawok , YouTube Rosix & Bella

Continue Reading
Advertisement

Trending