hubungi kami

Selebriti

Netizen samakan wajah Fazley Yaakob dengan Zayn Malik – “Hampir keliru”

Penyanyi dan cef selebriti, Datuk Fazley Yaakob sememangnya sinonim dengan imej formal. Jika diperhatian di media sosial, beliau agak jarang berkongsi posting foto atau video memakai ‘t-shirt’.

Malah, penyanyi berusia 43 tahun itu juga popular dengan penampilan bermisai dan janggut sehingga ‘suka-suka’ bagi mencuba aplikasi di telefon bimbit untuk menyunting foto wajahnya.

Menurut Dr Fazley, wajahnya agak sukar ditumbuhi janggut dan jambang selain menyunting tindikan pada bahagian hidung untuk melihat hasil berbeza daripada wajah asalnya.

“Pemberitahuan, ini hanya percubaan pengunaan aplikasi.. muka saya susah tumbuh janggut dan saya tak tindik hidung ok?!

“Hahaha anyways, pagi2 ni dah ada followers tanya, kenapa saya tak pernah simpan jambang tebal. Jawapannya, sebab memang jambang tak tumbuh tempat lain melainkan janggut sejemput bawah dagu tu!

“Nak buek camno? Walaupun saya berketurunan, Jawa + Minang + Pakistan, bulu2 di wajah macam tak cukup DNA ayah saya yang sememangnya boleh berjambang penuh

“So dah puas tengok saya ada bayangan jambang macam ni? Ok ke tak?,”

tulisnya menerusi sebuah posting di laman Instagram.

Sekiranya dilihat menerusi ruangan komen, terdapat warganet memuji Dr Fazley seperti memiliki wajah ‘antarabangsa’ selain dikatakan seiras penyanyi antarabangsa Zayn Malik.

Macam Zayn Malik la!

Wajah ‘international’ gitu

Keliru dah, ingat Zayn Malik tadi…

Sumber: Instagram Fazley Yaakob

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement