Connect with us

Selebriti

Nora Danish kongsi pengalaman, teruja kali pertama cuci pakaian di dobi

Diterbitkan

pada

Tindakan pelakon, Nora Danish berkongsi pengalaman apabila kali pertama menggunakan khidmat dobi layan diri meraih perhatian ramai dalam kalangan pengguna aplikasi TikTok.

Menerusi akaun TikTok miliknya, pelakon berusia 41 tahun itu memuat naik satu video memaparkan dia bersama dua orang rakannya teruja untuk mencuci pakaian mereka di sebuah dobi terletak di Perlis.

@noradanishhanif

Laundry Bar at Perlis , why not la kan.

♬ original sound – 𝕹𝖔𝖗𝖆 𝖉𝖆𝖓𝖎𝖘𝖍 – 𝕹𝖔𝖗𝖆 𝖉𝖆𝖓𝖎𝖘𝖍

“Hi. Okay hari ini first time Nora try lah cuci baju dekat laundry yang layan diri itu, dekat Perlis sebab shooting dekat sini. Jom!” kata Nora atau nama penuhnya Nora Mohd Danish Hanif.

Rakaman berdurasi tiga minit itu turut memperlihatkan Nora mengajar cara untuk menggunakan mesin cucian tersebut sebelum keluar sebenar bagi mengambil ‘angin’ di kawasan berdekatan.

“This is fun actually! You know? Macam rasa dekat Korea, cerita Korean tu kan. Tapi dorang pergi sini, dorang jumpa dia punya boyfriend and first love,” ujarnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa ‘kagum’ kerana video mencuci pakaian juga boleh menjadi tular disebabkan perkongsian oleh artis popular berkenaan.

Namun begitu, ada juga segelintir individu menyatakan hasrat ingin bertemu dengan pelakon drama Bougainvillea itu kerana dilihat masih kekal awet muda seperti golongan remaja.

Basuh baju pun viral

Teringin nak jumpa Nora

Bayangkan kau tengah cuci baju, terjumpa Nora

Kali pertama mendobi?

Sumber: TikTok Nora Danish

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Continue Reading
Advertisement