Connect with us

#celeb

‘Padam’ ribuan posting di IG, Rizalman Ibrahim merajuk dengan netizen?

Pereka fesyen terkemuka tanah air, Datuk Rizalman Ibrahim mengundang pertanyaan dalam kalangan netizen apabila hanya terdapat tiga posting yang kekal di ‘feed’ Instagram miliknya.

Difahamkan, sebelum ini figura berusia 50 tahun itu mempunyai lebih 6,000 ‘posts’ namun tidak dapat dipastikan sama ada semua hantaran tersebut telah dipadamkan atau bertukar ke mod ‘archive’.

Menerusi pemerhatian, tiga posting tersebut baru dimuat naik pada hari ini yang berunsur Islamik selain meminta pengikutnya berkelakuan sopan.

Malah, nama dan foto profil serta bio di akaun tersebut turut ditukar sekali gus menjadi bualan warganet di laman Twitter yang mendakwa pereka fesyen itu ‘sentap’ apabila dituduh tidak menghargai pemberian ikan salmon daripada peminatnya.

Advertisement

Apa dah jadi, koyak ke?

Beliau okey ke tu?

Dah habis merajuk belum?

Bagaimanapun, ada juga netizen mendakwa Rizalman mungkin ‘meluat’ dengan segelintir pengikutnya yang taksub mengenai kehidupan serta celoteh pereka fesyen berkenaan.

Masing2 memuja

Pakat dok meratap

Bagus juga, kadang-kala kena merehatkan diri daripada media sosial. Letih nak melayan perangai masing-masing, ada je benda tak puas hati kan?

Sumber: Instagram Rizalman Ibrahim , Twitter

Advertisement

Continue Reading
Advertisement