Connect with us

#viral

Pakai pink tak macho? Ini sebab2 kenapa tak perlu gentar nak pakai warna merah jambu!

Rona merah jambu sememangnya sangat sinonim dengan kaum hawa. Warna pink ini sebenarnya bukan sahaja digemari oleh perempuan, malah orang lelaki pun ramai yang menyukainya!

Tahukah korang sebenarnya warna pink, ia mampu menyerlahkan sisi maskulin seseorang lelaki berkenaan.

Mereka yang menggemari warna pink ini pastinya mempunyai personaliti unik yang bakal membuatkan orang sekeliling automatik jatuh hati dengan mereka. Tak percaya? Jom tengok!

#1 Mudah bergaul a.k.a friendly!

Betul! Korang yang gemar warna pink ini sebenarnya seorang yang friendly dan mudah didekati oleh orang sekeliling.

Sifat terbuka yang ada pada diri penggemar warna merah jambu ini membuatkan orang lain mempercayai korang untuk melakukan pinky promise bersama mereka.

#2 Bersifat romatik dengan orang sekeliling

Kelembutan dan sifat penyayang yang ada pada diri si warna merah jambu ini sering kali membuatkan orang sangat berasa selesa apabila berada dekat dengannya.

Jangan terkejut pula kalau korang tetiba terima surprise dari kawan korang yang gemar dengan warna pink tau!

#3 Selalunya berpewatakan manja

Jangan tak percaya, individu yang meminati rona merah jambu ini sebenarnya manja orangnya. Lebih-lebih lagi dengan teman rapat dan insan yang tersayang.

Luaran garang macam singa, rupa-rupanya dia punya manja boleh mengalahkan kucing!

#4 Peminat pink seorang yang setia tau

Jiwa pemilik penggemar warna pink ini sering kali dikaitan dengan dengan sifat yang penyayang serta mempunyai personaliti yang lembut.

Jadi tidak hairanlah jika mereka ini sangat setia dalam sesebuah hubungan sama ada persahabatan mahupun percintaan.

#5 ‘Pink’ lebih unik dan mengancam!

Tak dinafikan, penggemar warna merah jambu ini sering kali tampil dengan perwatakan dan imej yang unik sehingga mendapat perhatian yang hebat daripada orang sekeliling mereka.

Rindunya dekat Mamee Monster Pink dan akhirnya Pink dah buat comeback, sekarang tinggal korang jerr untuk cari Pink!

Disebabkan itu,  snek kegemaran rakyat Malaysia iaitu Mamee Monster sanggup keluarkan Pink Mamee Monster Snack edisi terhad!

Dah bergetar jiwa nampaknya. Tapi, apa yang hebat pasal Pink Mamee Monster Snack ni, kan?

Perisa mengasyikkan pasti buat korang melayang!.

Bukan sekadar perkenal bungkusan pink edisi terhad, bahkan Pink Mamee Monster Snack kali ini didatangkan dengan perisa yang mengasyikkan.

Mengasyikkan macam mana korang tanya? Memang rasa dia gempak! Kita orang dah rasa Pink Mamee Monster Snack tapi kami tak akan bagitahu rasa dia macam mana sebab korang kena cari di pasar raya terdekat!

Cuba sendiri untuk tahu rasa dia yang memang meletopzz. Test sendiri untuk teka perisa terbaru dari Mamee.

Sebab tu, kena cepat-cepat grab Pink Mamee Monster Snack di pasar raya yang terdekat! Sebab mungkin korang dah takkan jumpa bungkusan merah jambu edisi terhad ni.

Semakin syoklah nak mengunyah snek Pink Mamee Monster masa tengah tengok TV nanti! Untuk info lanjut, korang boleh klik link di sini. ataupun boleh lawati Instagram dan Facebook Mamee Monster.

*Ehemmm! dah habis makan, bungkusan tu jangan letak merata-rata pulak! Baik simpan, jaranglah bungkusan snek cantik warna pink pulak tu.

Continue Reading
Advertisement

Trending