Connect with us

#brandedcontent

Pelbagai buku dengan diskaun sehingga 85%, POPULAR anjur BookFest @ Malaysia!

Bagi penggemar buku atau kaki novel, korang mesti teruja apabila dapat meluangkan masa ke acara yang menghimpunkan pelbagai bahan bacaan. Tak cukup dengan itu, banyak pula promosi ditawarkan untuk pengunjung.

Haa.. ni nak habaq sikit! Kedai buku POPULAR menganjurkan BookFest @ Malaysia 2021 di 47 kedai buku POPULAR/HARRIS terpilih di Semenanjung Malaysia yang berlangsung dari 10 hingga 19 Disember ini. Hujung-hujung tahun ni memang sesuai bagi korang tenangkan diri sebelum melangkah ke azam baharu.

Apa yang menariknya mengenai festival ini? Bertemakan ‘Gateway to Wonders’, bayangkan korang seolah-olah memasuki pintu gerbang menyelami ke alam fantasi seperti watak fiksyen popular seperti Alice atau Mad Hatter sebelum rambang mata untuk ‘shopping’.

Paling penting, korang kena tahu bahawa acara BookFest ini menawarkan lebih daripada lima jenis diskaun bagi pengunjung yang membeli buku bahasa Melayu dan Inggeris selain kelengkapan alat tulis, CD dan DVD serta peralatan gajet. Jom tengok apa antara tawaran hebat tu!

Star Buys

Diskaun sehingga 70%* – Pengunjung boleh nikmati diskaun sehingga 70% bagi buku fiksyen, bukan fiksyen, gaya hidup, gajet yang menarik dan barangan alat tulis. Dah la beli banyak-banyak, boleh berjimat pula tu.

RM10 Treats

Dapatkan lebih 600 buah buku, aksesori gajet dan pelbagai alat tulis terpilih dengan harga RM10 sahaja! Siapa yang tak nak kalau harga asal berpuluh ringgit, tapi kena bayar RM10 je? Amboi memang ‘rembat’ semua benda.

Daily Specials

Tidak cukup dengan itu, terdapat juga lebih daripada 200 variasi produk seperti buku bahasa Melayu, Inggeris dan Cina selain gizmo (gajet elektronik) terkini dan alat tulis dengan diskaun sehingga 85%.

Wow! Grab Now at BookFest

Barangan yang terpilih daripada buku sehingga pelbagai aksesori menarik dan makanan ringan, korang boleh dapatkan dengan harga yang berbaloi. Wajib dibeli oleh pengunjung!

Beli-belah & dapatkan ganjaran

Bagi pengunjung yang ‘shopping’ ratusan ringgit pun ada bahagian istimewa tau! Belanja RM120nett & ke atas dan berpeluang bagi mendapatkan ganjaran promosi POPULAR bernilai lebih RM50 termasuk baucar Kenny Rogers Roasters, Marrybrown dan Nespray®.

Tambahan RM5 baucar hadiah POPULAR

Hanya belanja minimum RM150nett dalam satu resit dengan menggunakan Kad Kredit/Debit Public Bank, korang layak menerima baucar hadiah POPULAR tambahan bernilai RM5.

Belian Dengan Belian

Berbelanja sehingga RM60nett untuk menikmati harga terendah bagi barangan terpilih termasuk 64GB Sandisk Shift USB3.0 Flash Drive dan sebuah bekal ZEBRA Stainless Steel Food Storage sekali gus jimat sehingga 55%.

Selain itu, ada juga sesi perkongsian daripada penulis terkenal secara siaran langsung di laman Facebook POPULAR Malaysia dan pelbagai lagi aktiviti menarik disediakan.

Malah, aktivis sosial Marina Mahathir turut membuat kemunculan istimewa bagi mengupas karyanya ‘The Apple and the Tree: Life As Dr Mahathir’s Daughter’ pada 12 Disember di kedai buku POPULAR, IPC Shopping Centre.

Jom ramai-ramai dapatkan beberapa produk teknologi terhangat pada harga terendah! Korang hanya perlu sertai LIVE di Facebook POPULAR Malaysia pada 11 Disember jam 11 pagi. Jangan lepaskan peluang untuk grab item kegemaran korang okey!

Ha! Korang tak perlu pergi jauh untuk meluangkan masa berkualiti bersama keluarga kerana LIVE ini akan padat dengan pelbagai aktiviti yang menyeronokkan! Mari menjadi artistik sambil menghias kotak gula-gula Krismas dengan ZEBRA atau selami dunia kreativiti dengan Bengkel DIY Faber Castell.

Ada lagi, jenama sistem bunyi hebat daripada Vinnfier juga akan memperkenalkan produk mereka menerusi sesi siaran langsung di laman Facebook POPULAR Malaysia pada 19 Disember bermula jam 11 pagi.

Tidak dilupakan bagi ahli kad POPULAR, daftar atau perbaharui Kad Privilege 3-Tahun bagi mendapatkan Cawan Lipat Silikon Mudah Alih eksklusif POPULAR / Kad POPULAR 1-Tahun untuk sebatang pen Pilot Juice Up Super smooth writing gel pen.

Korang kalau nak dapatkan maklumat secara lebih terperinci lagi berkenaan promosi dan produk, layari katalog BookFest .

Semua promosi dan diskaun ditawarkan hanya berlangsung di 47 cawangan kedai buku POPULAR di seluruh Semenanjung Malaysia. Korang boleh semak cawangan mana yang tersedia di sini.

Untuk sebarang maklumat lanjut, korang boleh layari Facebook atau Instagram POPULAR Malaysia.

Continue Reading
Advertisement