hubungi kami

Selebriti

Puji inai murah pun kena hentam, Che Ta ‘backup’ Fazura – “Apa salah dia?”

Pelakon Rozita Che Wan menyelar tindakan segelintir netizen yang cuba menimbulkan isu selepas rakan artis, Fazura memuji inai dijualnya dengan mampu harga mampu milik.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, Rozita atau mesra dipanggil Che Ta mempersoalkan golongan tersebut yang sanggup mencipta akaun palsu demi meninggalkan komen negatif terhadap Fazura.

Sebelum itu, Fazura yang juga pelakon popular memuat naik beberapa video di InstaStory mengucapkan terima kasih selepas menerima bungkusan inai daripada isteri kepada Zain Saidin itu.

“Hampa tengok video ni, Apa salah Fazura ya? Ada ke dia cakap bukan bukan pasal orang lain? Kami pelik bila ada yang buat fake akaun semata mata nak hentam dan…
“…komen kata-kata negatif dekat @missfazura sedangkan bila kami tengok balik dekat komen video sebelah dan IG story yang Faz tag kami…
“…takdak pun nampak dia mention mana-mana. Selain dari inai kami plus kami takdak pun gaduh dengan siapa-siapa,” tulis Che Ta.

Pelakon berusia 49 tahun itu berkata, dia tiada masalah dengan selebriti lain yang juga menjalankan perniagaan sama kerana masing-masing saling mencari rezeki Allah SWT.

Malah, Fazura hanya membuat video menyatakan perasaan teruja untuk memakai inai berkenaan tanpa menyebut mana-mana produk atau pihak lain.

“Bila baca komen (kami dah block siap fake akaun tu) kami jadi pelik, walhal kami ok ja sesama rakan selebriti, takdak pun kami gaduh apa… macam kami cakaplah, rezeki Allah kan luas, buat apa hampa semua nak gaduh-gaduh.
“Macam tudung juga, Fazura juai murah dan mampu milik, ramai suka. Hat lain juai mahai pun ada orang suka, pilihan di tangan hampa.
“Fazura komen hampa dok kata itu ini, dia just komen tak sabaq nak pakai and tq hantaq. And ig story semalam kemain meriah dia buat untuk kami just fokus and saya thank you kat kami ja, takdak lain pun,” katanya.

Terdahulu, Fazura memuji tindakan Che Ta kerana hanya menjual dengan harga RM15 dengan alasan semua orang dapat memakai inai produk keluarannya.

Sumber: Instagram Rozita Che Wan

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement