Connect with us

#viral

Puluhan ros hiasi lantai, instafamous siap gubah lagu rai ‘birthday’ isteri

Dari zaman bercinta sehinggalah sudah mendirikan perkahwinan dan, pasangan selebriti Instagram (Instafamous) Hafiz Mahamad serta Syafiqah Aina, sehingga kini sahaja berjaya mencairkan hati pengikutnya dengan kisah cinta mereka.

Semalam lagi sekali, Hafiz Mahamad telah membuat sebuah kejutan terhadap isterinya itu dengan suasana yang penuh romatik dan idaman bagi setiap wanita. Perkara ini dikongsikan sendiri oleh pasangan ini menerusi laman Instagram masing-masing.

Happy birthday isteriku!

Ramai dilihat sangat tergamam dengan usaha Hafiz Mahamad ini membahagiakan Syafiqah Aina terutama dihari kelahirannya. Hiasan puluhan ros rona merah dilantai berjaya perhatian ramai disamping usahanya yang sangat mengagumkan.

Sebab dia menerima & percaya saya lelaki terbaik…

Jelas Hafiz Mahamad menerusi laman Instagram miliknya, segala usahanya ini adalah sebagai tanda terima kasih kepada Syafiqah Aina kerana menerima dan mempercayai dirinya.

Tambah Hafiz lagi, Aina tidak suka jika seseorang itu menghadiahkan barang, jadi Hafiz memberikan usaha keras sebagai hadiah hari lahir isterinya itu. Bahkan, kerja keras ini telah dimulakan oleh Hafiz semejak sebulan yang lalu.

“Dari awal sampai habis, tak berhenti mengalir air mata…”

Syafiqah Aina juga dilihat turut tidak melepaskan peluang untuk menyemat memori-memori indah pada hari lahirnya itu di Instagram miliknya. Dia juga dilihat meluahkan kesyukuran dengan segala layanan dan usaha yang diberikan oleh suaminya pada hari istimewa itu.

View this post on Instagram

Rasa special sangat, from top to toe Hafiz minta Stylist custom made special untuk Aina, siap panggilkan MUA untuk makeupkan Aina 😍 Masuk masuk pula dengar lagu yang Hafiz buat awal awal Aina kenal dia dulu. Macam tak percaya dia buat benda ni semua. & it's beyond perfect! What a night to remember! 🤍 Especially this year, location dapat suprise pun dah buat air mata meleleh tak henti, our new second home 🥰 I can see how hard we work for our dreams. Journey dari awal sampaila sekarang semuanya dapat rasa malam tu. Plus, tahun ni ada Raisya bersama. Betapa bahagia dengan nikmat yg Allah kurniakan Tahun ni Birthday Surprise memang penuh dengan sentimental value. Dari awal sampai habis, tak stop air mata mengalir Thankyou sayang, for everything. Tak terbalas segala apa yang you buat untuk I & business kita @ainaabeautyofficial selama ni. Semoga Allah kurniakan kebahagiaan yg kekal abadi hingga ke Syurga FirdausNya untuk keluarga kecil kita 🤍 . 📸 @syedmohdakif @arffmhd

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

Sehingga kini, video kejutan hari lahir Syafiqah Aina ini telah meraih hampir 1.3 juta tontonan di laman Instagram.

Sumber: Syafiqah Aina, Hafiz Mahamad.

Continue Reading
Advertisement

Trending