Connect with us

#viral

Rindukan boba tea? Jangan rindu lagi, Wall’s kini kenalkan aiskrim Bobalicious pertama di Malaysia!

Siapa je tak minat dengan minuman popular boba tea, kan? Kalau sebut je jenama minuman terkenal Tealive pasti ramai yang menggemari keenakan minuman Tealive.

Tak dapat disangkal lagi, minuman teh boba ini sememangnya pilihan yang sesuai untuk membasahkan tekak kering rakyat Malaysia terutamanya ketika panas terik melanda.

Nikmatnya memang umphhhh!

Aiskrim terunggul: Promosi Wall’s Special Edition Tealive Bobalicious di Petron & Shell!

Beli 3 aiskrim #WallsBobalicious di Petron & Shell, nikmati 2 Tealive stores dengan hanya RM10 je!

Ubati kerinduan korang dengan membeli 3 batang aiskrim #WallsBobalicious di stesen Petron & Shell automatik korang boleh nikmati 2 minuman Tealive stores dengan hanya RM10 je.

Lagi jimat dan berbaloi-baloi!

Tawaran promosi #WallsBobalicious di stesen Petron & Shell bermula 1 Oktober hingga 30 November 2020. Apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang menikmati #WallsBobalicious kegemaran ramai ini!

Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream merupakan gaya terbaharu peminat boba untuk menikmati minuman kegemaran mereka dalam bentuk ais krim, tidak mengira tempat dan waktu!

Demi memenuhi impian pencinta boba pada saat genting ini, dua gabungan jenama terbesar di Malaysia iaitu Wall’s dan Tealive telah berkerjasama menghasilkan ciptaan agung mereka iaitu Bobalicious Ice Cream edisi istimewa!

Hati terpaut bersama gabungan teh susu kaw & bebola tapioka kenyal!

#WallsBobalicious adalah cara terbaru untuk rakyat Malaysia boleh menikmati secawan teh boba berbentuk ais krim!

Rasai keunikan 100% teh susu kaw pekat berkrim serta kekenyalan boba yang meletus-letus dalam setiap gigitan. Paling penting, kenikmatan #WallsBobalicious boleh dirasai bila-bila masa dan di mana sahaja!

Wall’s Bobalicious Ice Cream dah jadi kegilaan…

Dijanjikan setiap kunyahan boba, mulut pastinya dilimpahi dengan kenikmatan perisa teh susu kaw! Tak perlu terkejut, Wall’s Special Edition Tealive Bobalicious Ice Cream sememangnya menjadi sebutan ramai dan pasti kenikmatannya berlegar-legar di media sosial semenjak kemunculannya di pasaran.

Kata pencinta boba sejati, takkan taknak ikut trend kot? Apa lagi #BobajeLAH !

#WallsBobalicious sememangnya pengubat rindu untuk secawan teh boba. Sila belilah sekarang sebab ni edisi istimewa je tau!

Untuk keterangan lanjut, sila lihat di Facebook atau laman web Walls Malaysia.



Continue Reading
Advertisement

Trending