hubungi kami

#celeb

Saling ‘unfollow’ & kongsi ayat sedih, hubungan cinta Aedy Ashraf dengan Amelia Henderson berakhir?

Status pasangan kekasih selebriti, Aedy Ashraf dan Amelia Henderson menjadi tanda tanya warganet setelah beberapa bulan dikatakan menjalinkan hubungan cinta.

Terbaharu, ciapan yang dimuat naik oleh pelakon berusia 29 tahun itu menarik perhatian ramai lebih-lebih lagi ia dilihat memberi bayangan hubungan mereka berdua sedang mengalami masalah atau kini bukanlah sebagai pasangan kekasih.

“Mungkin betul kata mereka, sesetengah orang hanya ditakdirkan untuk berada dalam hidup sebagai kenangan,”tulisnya.

Sebelum ini, pasangan ini

Apa ni???! Aku nak dorang kahwin

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai meluahkan ketidaksangkaan dan tertanya-tanya punca hubungan Aedy dan Amelia dilanda masalah.

Baru perasan dorang dah unfollow each other kat Instagram

Tidak kurang juga ada yang terkejut apabila mengetahui Aedy dan Amelia telah tidak mengikuti antara satu sama lain di platform media sosial seperti Instagram.

Kenapa bila putus mesti unfollow?

Sehinggakan terdapat warganet mempersoalkan sebab pasangan kekasih itu ‘unfollow’ akaun media sosial masing-masing walaupun sudah berpisah. Kata warganet dikenali @Cantique211 itu, mereka masih mengikuti media sosial dan menjadi rakan memandang dunia hiburan di Malaysia sangatlah kecil.

Move on memang sakit. Apa2 pun hidup kena diteruskan

Sebelum ini, Aedy telah mengejutkan ramai apabila melamar aktres Amelia Henderson di depan pentas ketika menjayakan Absolut Food Festival 2022 di Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada bulan Mac lalu.

@theyareaedylia

perghhhh kena accept crushh la aedy🤪❤#aedyxashraf #ameliath #blewup #kisahcintakita #foryoupage #tiktok #aedyamelia #amerlee #fyppppp #fypppppppppppppppppppppppppp #fypシ #fypage #xyzbca #foryoupage

♬ original sound – AedyAmelia – Aedy Amelia

Untuk pengetahuan, pasangan selebriti ini pernah bergandingan menerusi drama bersiri Kisah Cinta Kita.

Sehingga kini baik Aedy Ashraf atau Amelia Henderson, kedua-duanya masih belum memberikan sebarang kenyataan mengenai ‘status’ yang menjadi tanda tanya peminat mereka.

Sumber: Twitter @aedyxashraf, TikTok @theyareaedylia

Sambung Baca
Advertisement