Connect with us

#brandedcontent

“Salute dekat brand ni, betul2 dia angkat ejen dia ” -Netizen

Haritu beri ejen dan stokis kereta sport mewah, kalini hadiahkan tiga orang wakil jualan tertinggi setiap level (Pearl, Ruby dan Diamond) kereta mewah pula!

Biar betul MEERACLE ni!

Sorang dapat Volkswagen Polo, sorang dapat Vento dan sorang lagi kereta jenama Tiguan. Semua tu bernilai ratusan ribu ringgit tau!

Gila gila gila!

Wajah2 wakil jualan yang beruntung tu

Untuk wakil jualan dari level Pearl, Nor Fazidar binti Sabat memperoleh hadiah kereta Volkswagen Polo warna putih. Bagi wakil jualan level Ruby, Nur Hidayah binti Samsuddin tersenyum simpul bila membawa pulang kereta jenama Vento dan kereta jenama Tiguan pula menjadi milik Zaida binti Jamain iaitu dari level Diamond.

Luar biasa MEERACLE hargai wakil2 jualan dia!

Luar biasa betul cara MEERACLE hargai wakil-wakil jualan mereka di seluruh negara.

Patutla jenama produk ni semakin hari semakin dikenali dan jualan pun dikhabarkan sentiasa meningkat.

Hal ini disebabkan pihak MEERACLE sendiri yang kerap memberikan semangat kepada wakil-wakil jualan mereka dengan menawarkan inisiatif kereta-kereta mewah sempena kempen ‘The Rising Star’ yang dianjurkan khas kepada semua ejen MEERACLE bermula Ogos 2020 hingga Mac tahun ini.

Memang ramai la lepas ni berlumba2 nak naikkan sales

Menurut wakil daripada Eksekutif Pemasaran dan Komunikasi MEERACLE, Bella Luna, mereka telah memilih enam finalis setiap level ejen yang menunjukkan prestasi terbaik sepanjang tujuh bulan kempen tersebut sebelum menobatkan seorang sahaja pemenang bagi level Diamond, Ruby dan Pearl.

Enam finalis dalam setiap level ejen menunjukkan prestasi terbaik sepanjang tujuh bulan kempen ini dijalankan , tetapi hanya seorang sahaja yang dinobatkan sebagai pemenang bagi level Diamond, Ruby dan Pearl,” kata Bella Luna

Baru join dah tunjuk prestasi hebat, syabas!

Yang lagi menariknya, ada diantara salah seorang finalis tu baru je sertai ejen MEERACLE, tapi dah tunjuk prestasi yang bagus. Mana taknya, baru join beberapa bulan sales dan naik mencanak-canak!

Hebat ke tidokkk!

Tambah Bella lagi, hadiah kereta-kereta mewah tu bukan je buat para wakil ejen makin bersemangat tingkatkan jualan, tapi dapat juga bantu diorang jana pendapatan apabila membuka peluang seluasnya buat semua golongan terutamanya wanita dan golongan ibu yang nak merasa pegang duit berkepuk-kepuk!

Melaram sakan laa raya nanti dengan kereta baru

Memang jelas senyuman lebar wakil-wakil jualan setiap level yang dapat hadiah kereta mewah tu. Mana taknya, sikit lagi nak raya, comfirm dapat melaram sakat dengan kereta baru!

Pasti ramai  tak sangka, wakil jualan pun boleh pakai kereta orang have have. Maknanya, MEERACLE memang nak wakil-wakil jualan mereka terlihat sama hebat dengan kualiti jenama MEERACLE sendiri.

Malam ‘The Rising Star’ pun glamour habis!

Bila jengah Instagram MEERACLE, dapat dilihat macam mana vazzz malam ‘The Rising Star’ yang dianjurkan MEERACLE buat menghargai ejen, stokis dan wakil jualan.

Semua nampak elegan dan mewah!

Ramai dah berhasrat nak sertai family MEERACLE

Patutlah dekat ruangan Instagram MEERACLE netizen rancak tinggalkan komen. Ramai yang tak percaya  pihak MEERACLE beri hadiah kereta-kereta mewah seperti itu.

Jadi, mereka semua rasa teruja dan nak menjadi sebahagian daripada keluarga MEERACLE selepas melihat ganjaran yang begitu hebat dari syarikat produk kecantikan tempatan ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEERACLE HQ Official (@meeracle_my)

Hadir dengan produk baru

Opppss, jangan lupa jugak.

MEERACLE pun dah keluarkan produk terbaru mereka juga tau.

MEERACLE Gemstone Facial Serum & Cleanser Advance Formula telah diperkenalkan pada 4 April 2021 haritu.

Korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk kecantikan tersebut kerana dah terbukti berkesan.

Seronoknya produk MEERACLE ni!

Bukan hanya mampu menyelesaikan masalah kulit, MEERACLE juga mampu bantu ramai golongan wanita menjana pendapatan lumayan dengan menjual produk MEERACLE di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara.

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut berkenaan dengan MEERACLE, just layari laman web www.meeracle.com.my atau boleh terus hubungi wakil jualan untuk mendapatkan produk MEERACLE.

Semuanya dihujung jari. Mudahkan!

 

Continue Reading
Advertisement

Trending