hubungi kami

Selebriti

“Sampai hati tak ambil…”- Baby Shima kecewa tak jadi model Calvin Klein?

Penyanyi dangdut kontroversi, Baby Shima mengejutkan ramai pengikut Instagramnya apabila memuat naik sekeping gambar dan kenyataan ‘panas’ sehingga menarik perhatian ramai.

Nak cuba jadi model pakaian dalam, Calvin Klein

Menerusi hantaran dikongsikan, pemilik nama Nor Ashima Ramli menyatakan kekecewaannya apabila dirinya tidak dipanggil untuk menjadi model pakaian dalam jenama popular iaitu Calvin Klein.

Penyanyi berusia 30 tahun itu berkata, sudah ramai artis di Malaysia sudah dipanggil menjadi sebahagian daripada model jenama tersebut.

“Hey @calvinklein!! Sampai hati tak ambil Shima buat promo seluar dalam dan baju dalam ni!!”
“Bukan apa, ramai artis Malaysia dah dapat buat iklan ni!”tulis Shima di ruangan kapsyen.

Cemburulah tengok komen-komen tempat dorang

Selain itu, kapsyen yang ditulis oleh pelantun lagu Lalai itu dilihat seakan menyindir terutama dia menyatakan cemburu apabila melihat warganet meninggalkan kata-kata di ruangan komen pada setiap selebriti yang memperagakan pakaian dalam jenama tersebut.

“Cemburulah tengok komen-komne tempat mereka (rakan artis peragakan pakaian dalam Calvin Klein). Ramai yang komen, ‘Wah, nice. So sexy dear. Like it. Nice Shape, you slay, stunning’.
“Nak cuba juga mana tahu dapat komen-komen hebat macam tu,”ujarnya lagi.

Berkemungkinan sindiran tersebut dibuat setelah Baby Shima yang kini berada di Indonesia dikecam ramai gara-gara memaki seluar warna kulit dipakainya sehingga menampakkan garisan seluar dalam.

 

Shima rindu kena kecam ye?

Rata-rata warganet menegur penyanyi itu supaya lebih berhati-hati dalam pemilihan pakaianĀ  dan mendoakan agar Baby Shima kembali ke jalan yang benar.

Tidak kurang juga ada yang mengatakan penyanyi itu sebenarnya rindu akan kecaman daripada netizen.

Sumber: Instagram @babyshimaofficial

Sambung Baca
Advertisement