Connect with us

#brandedcontent

Sekarang semua dah boleh akses siaran TV Digital percuma dengan myFreeview!

Dah nak masuk tahun 2022, kesedaran untuk berjimat cermat nampaknya semakin mekar dalam diri rakyat Malaysia. Al-maklumlah, tak dinafikan yang kos sara hidup kian lama kian meninggi!

Disebabkan itu, ada yang mengambil keputusan untuk cut sebahagian perbelanjaan ataupun keperluan yang dilabelkan sebagai bukan keperluan.

Walhal, televisyen antara penghibur utama sekeluarga atau penghilang stress selepas seharian bekerja.

Betul tak?

Eh kejap! Nak cut cost kenapa siaran TV jadi mangsa??

Cuba korang fikir semula, kenapa perlu ketepikan siaran TV sedangkan ada inisiatif yang tersedia secara PERCUMA sepanjang hayat korang? Paling best, boleh nikmati juga siaran TV digital dengan lebih jelas serta liputan siaran di seluruh negara.

Teruja nak tahu? Kat bawah ni kitorang kongsikan!

Semua tersedia secara percuma, kenapa nak bayar…

Lagi best, korang dijanjikan dengan pengalaman menonton lebih menarik secara DEFINISI TINGGI dengan hanya menggunakan siaran TV digital myFreeview!

Paling penting, walaupun PERCUMA kualiti visual serta audio menjanjikan kualiti yang terbaik dan mantap.

Hanya yang terbaik buat rakyat Malaysia!

Dengan siaran percuma dari myFreeview ni, sudah tentu memberikan penjimatan yang berganda-ganda untuk setiap isi rumah. Yelah, dapat siaran digital berkualiti HD secara PERCUMA je! Dah berkurang satu komitmen bulanan korang, kan?

Liputan pun jelas, takde sangkut-sangkut!

Nak install myFreeview ni senang je! Semudah ABC…

Lagi untung, cara pemasangan dekoder myFreeview memang sangat mudah. Jadi, Cuba korang fikir sekali lagi, kenapa perlu berbayar sedangkan ada pilihan yang PERCUMA!

Bagi sesiapa yang memiliki TV tahun 2016 keatas, semuanya sudah ready built in decoder dan hanya perlukan antenna UHF  sahaja untuk mengakses myFreeview. Jadi, jangan tunggu lagi, give myFreeview a try guys!

Sebarang maklumat lanjut, boleh layari www.mytvbroadcasting.my dan Facebook page myFreeview.

Moh ler dapatkan siaran TV digital myFreeview yang dibawakan khas untuk anda dari MYTV Broadcasting.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Continue Reading
Advertisement