Connect with us

#brandedcontent

Selain lagu Gila menang AJL semalam, hadiah RM1 juta dari Sabella lagi gila!

Tahniah buat lagu Gila semalam yang berjaya membawa pulang trofi Anugerah Juara Lagu yang ke 35. Bukan mudah ya nak menang anugerah berprestij sebegitu.

Apa yang lagi menarik, pertandingan yang pertama kali dianjurkan secara langsung tanpa kehadiran penonton dan peminat itu juga sebenarnya ada banyak perkara yang menjadi bualan netizen.

Bab Nabila Razali kita tak payah usiklah, kesian dia hari ini habis semua platform sosial media kecam dia. Kami seronok tengok busana yang dikenakan oleh barisan penyanyi semalam.

Ada yang kata pakaian pengacara Sherry Alhadad macam bean bag, ada yang kata baju Aina Abdul nampak macam pembalut kuih Almond London dan macam-macam lagilah.

Tengok pun dah tahu penat nak gosok, kan? Lainlah kalau pakai Sabella, benda tak payah gosok buat apa nak gosok.
Tapi kalau korang nak tau, penaja AJL35 iaitu Sabella tak mahu anda penat-penat untuk menang.

Jenama pakaian tak perlu gosok ini sekarang tengah buat Peraduan Menang Sejuta Bella – macam-macam hadiah untuk dimenangi. Lagi tak masuk akal, jumlah keseluruhan hadiah yang mereka sediakan adalah RM1 juta!

Cuba anda bayangkan, dengan jumlah RM1 juta itu, ada hadiah harian, bulanan dan paling gempak sekali adalah untuk pemenang Finale Sejuta Sabella.

Tapi jangan lambat dan bertangguh ya, sebab peraduan ini telah pun bermula semalam (14 Mac) dan bakal berakhir pada 31 Julai nanti.

Mari kami kongsikan senarai hadiah yang mereka sediakan untuk anda semua.

Hadiah Harian

  1. RM500 sehari disediakan untuk 420 pemenang bertuah!

Hadiah Bulanan

  1. Hadiah Pertama: Pakej Umrah untuk 2 orang bernilai RM 30,000 x 5 pemenang2.
  2. Hadiah Kedua: Vespa Primavera x 5 pemenang
  3. Hadiah Ketiga: Wang tunai RM 10,000 x 5 pemenang
  4. Hadiah Keempat: Yamaha 150ZR x 5 pemenang
  5. Hadiah Kelima: iPhone 12 Pro x 10 pemenang
  6. Hadiah Keenam: Smart Tv 65’’ x 10 pemenang
  7. Hadiah Ketujuh: iPad Air x 10 pemenang

Pemenang Finale Sejuta Sabella!

(terhad kepada 6 pemenang sahaja)

  1.  Hadiah Pertama: Wang Tunai RM 100,000 x 1 pemenang
  2. Hadiah Kedua: Proton X50 x 1 pemenang
  3. Hadiah Ketiga: Proton Iriz x 1 pemenang
  4. Hadiah Keempat: Pakej Melancong Ke Korea Selatan x 2 pemenang
  5. Hadiah Kelima: Barang Kemas bernilai RM 8,000 x 1 pemenang

Gila,kan hadiah mereka, ada dapat wang tunai, ada dapat kereta, ada dapat melancong dan agaknya siapalah dapat hadiah barang kemas bernilai RM8,000 itu.

Ha, nak sertai pertandingan ini pun senang sangat dan ini cara-caranya:

  • Download aplikasi Sabella di Android atau pun App Store
  • Beli apa-apa produk Sabella melalui aplikasi tersebut (minimum RM100) dan 3 pemenang harian wang tunai bernilai RM 500 akan diumumkan keesokan harinya bersama-sama rekaan harian terbaru Sabella
  • Peraduan Menang Sejuta Sabella ini hanya sah melalui pembelian di dalam aplikasi Sabella saja

Senang saja,kan? Tapi kami dapat satu tips mudah untuk anda menang hadiah yang ditawarkan ini iaitu makin banyak dan kerap anda beli produk Sabella, makin tinggi peluanganda untuk memenangi hadiah.

Benda tak payah gosok, buat apa nak gosok,kan? Tapi kalau berpeluang menang hadiah- hadiah ini syok jugak. Hari-hari boleh gosok duit.

Untuk makluman lanjut, boleh klik di sini.

Continue Reading
Advertisement

Trending