Connect with us

#brandedcontent

Sempena ‘birthday’ ke-25, myNEWS ada 25 hadiah eksklusif untuk korang!

Bercakap soal hadiah, siapa je tak teruja kalau dapat kan? Lagi-lagi kalau berkaitan makanan, memang tersenyum dari pagi sampai ke malam, dah la perut pun boleh kenyang! Bagi penggemar myNEWS, ni ada berita gembira untuk korang..

‘Happy birthday’ myNEWS!

Sedar tak sedar, kedai serbaneka popular itu menyambut ulang tahun ke-25 dan mahu meraikan kegembiraan bersama pelanggan setia yang banyak menyokong rangkaiannya sejak dari dulu lagi.

Memandangkan 25 tahun bukan satu tempoh yang singkat, jadi myNEWS menawarkan pelbagai hadiah serta ganjaran eksklusif kepada orang ramai selama dua bulan terakhir bagi 2021 ini.

25 Weekly Winners

Korang hanya perlu membelanjakan sebanyak RM20 melalui aplikasi myNEWS termasuk membeli satu produk yang tersenarai bagi menyertai cabutan bertuah.

Bukan seorang atau dua, tapi sebanyak 25 pelanggan mingguan berpeluang bagi mendapatkan kredit myNEWS bernilai RM100 sepanjang bulan November dan Disember ini.

25 Second Shopping Spree

Bagi korang yang gemar membeli-belah, ni masa terbaik untuk ‘bolot’ semua benda. Dalam masa 25 saat, nikmatilah apa saja di cawangan kedai serbaneka yang dipilih!

Syaratnya bagi tiga orang pelanggan yang paling banyak berbelanja di myNEWS untuk setiap bulan November dan Disember ini akan memenangi 25 second shopping spree.

 25 Coca-Cola Prizes

Beli salah satu produk Coca-Cola yang tersenarai untuk mendapatkan satu koleksi setem dan kumpulkan sebanyak lima setem sekali gus berpeluang memenangi barangan eksklusif Cola-Cola.

Sebanyak 25 koleksi merchandise dan dua set cawan tumbler untuk dijadikan rebutan. Mana nak dapat semua ni weh? 25 pelanggan bertuah akan terpilih nanti!

KisahDimyNEWS

Selain itu, myNEWS juga mengadakan kempen KisahDimyNEWS sempena ‘birthday’ ke-25 tahun ini. Jangan malu-malu, ceritakan pengalaman ‘sweet’ korang yang berkaitan myNEWS bermula 15 November hingga hujung tahun ini.

Caranya hanya perlu mengambil gambar menarik sama ada di dalam atau luar kedai serbaneka mengikut kreativiti masing-masing. Contohnya gambar korang tengah menikmati aiskrim dengan penuh berselera.

Lepas tu jangan lupa kongsi di media sosial, pastikan akaun korang tak ‘private’ dengan meletakkan #KisahDimyNEWS dan berpeluang memenangi kredit myNEWS RM1,000.

Tertakluk kepada terma dan syarat:

25 Weekly Winners: https://bit.ly/3BnnV1T
25 Second Shopping Spree: https://bit.ly/3pH2mYi
25 Coca-Cola Prizes: https://bit.ly/3GnZsNV​
KisahDimyNews: https://bit.ly/2ZmOGq4
#myNEWSMalaysia #jommyNEWS #kawanmyNEWS #myNEWS25Gifts #KisahDimyNEWS

Continue Reading
Advertisement