Connect with us

#viral

“Semua orang tahu Fazura cantik, tapi nak cakap juga, “cantiknya Fazura!” -Netizen

Advertisements

Jika kita mengikuti akaun Instagram pelakon terkenal Nur Fazura, pasti mengetahui bahawa dia rajin membuat IG live bagi berinteraksi dengan peminat ataupun mempromosikan mana-mana produk termasuklah jenama keluarannya sendiri.

Semalam, isteri kepada aktor, Fattah Amin ini telah membuat IG live dengan mempromosikan produk kecantikan wanita dan berjaya menarik perhatian ramai untuk menontonnya.

Berseri-seri kot!

Dia yang hanya mengenakan kemeja simple dengan selendang hitam kelihatan sangat anggun serta berseri-seri walaupun umum mengetahui dia memang seorang yang cantik.

Advertisements

Hal ini menjadi perbualan peminat di media sosial apabila ada yang sempat membuat tangkapan layar ketika Fazura sedang bercakap di IG live tersebut.

Macam Lisa Blackpink

Fattah Amin kalau tak bersyukur aku fattahfattah kan tengkuk dia

Ciapan di Twitter dengan memuat naik kembali gambar wajah Fazura itu telah mendapat ribuan perkongsian semula dan tanda suka kerana rata-rata setuju dengan pujian yang dilemparkan kepada pelakon tersebut.

Mereka juga tidak sudah-sudah memuji penampilan Fazura yang terlihat seperti gadis remaja walaupun usianya sudah melepasi umur 30 tahun.

Advertisements

Make up ke tak make up tetap lawa

Pandang sekali sejuk mata memandang

Memang cantik Melayu tulen

Tengok gigi pun cantik terletak

Selain itu, ramai juga yang menyukai produk glow lippy Fazura kerana menawarkan warna yang menarik serta bersesuaian dengan kulit masyarakat Malaysia.

Warna2 dia semua cantik

Suka warna soft pink!

 

 

Untuk rekod, Fazura merupakan antara pelakon wanita yang bersinar di Malaysia dan telah membintangi banyak filem. Dia telah mendirikan rumah tangga dengan aktor kacak, Fattah Amin pada 2017 dan telah menimang cahaya mata pertama, Nur Fatima Aisya  pada tahun lalu.

Sumber: Missfazura, izzatitaufek, fitrieroslan 

Advertisements

 

 

Trending