Connect with us

#celeb

“Senyum je Beego tengok isteri..” – Imej berhijab Linda Hashim dipuji netizen

Penampilan pelakon Linda Hashim yang dilihat mengenakan imej berhijab sejak Ramadan lalu mengundang perhatian warganet di laman Instagram.

Tinjauan di beberapa posting mendapati, Linda atau nama penuhnya Norhazlinda Hashim tampil dengan imej berkenaan termasuk ketika sambutan hari raya Aidilfitri yang lalu.

View this post on Instagram

In love with @needleworkskl #igreviewbylb

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

View this post on Instagram

Selamat Hari Raya… #raya2020 #pkpraya

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

Wanita berusia 35 tahun itu turut membuat ‘review’ produk bersama suaminya yang juga pelakon, Beego sehingga mendapat pujian mengenai penampilan tersebut.

View this post on Instagram

Assalamualaikum semua kesayangan Linda😘😘 . Ok guys Linda nak share apa yang Linda & Beego amalkan hari hari untuk suplement kulit dan dalaman kami. Mostly yang jumpa we all akan tanya macamana jaga skin, mcmana nampak awet muda, nampak bertenaga dan walaupun dah ada anak 3 still slim dan perut tak buncit langsung. sebenarnya Linda sendiri pun tak perasan sebelum ni. Bila dah ramai sangat yang cakap macamtu, Linda memang terus yakin yang Jus Dara Vogue ni lah puncanya sebab Linda n Beego tak pernah miss minum JDV ni. Yang bestnya Jamu moden ni Suami isteri boleh minum so adil lah kan πŸ˜‚ . Banyak kelebihan jamu ni terutamanya untuk dalaman perempuan. U olls boleh tengok testimoni2 best kat ig @jusdaravogue_hq @jusdaravogue_hq, atau u olls boleh DM untuk pertanyaan info lain. . Jom follow Linda minum Jus Dara Vogue, comfirm meletops! . #jusdaravogue #juskencang # jusperapat #montok #igreviewbylb

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

Bahagia tengok suami isteri ni

Nampak manis je berhijab!

Cantik akak pakai tudung

Bagaimanapun, Linda tidak membuat sebarang kenyataan kepada peminat dan pengikut tentang penampilan terbarunya itu.

Pasangan berkenaan mendirikan rumah tangga pada 8 Jun 2013 dan dikurniakan tiga puteri kesayangan iaitu Jelita Clarissa, Anggun Cassandra dan Indah Camella.

Sumber : Linda Hashim

Continue Reading
Advertisement

Trending