Connect with us

#brandedcontent

Serlahkan gaya dengan ‘Viral Action Challenge & buy 1 free 1’ bersama PUMA

Kaca mata ataupun lebih dikenali sebagai cermin mata antara aksesori yang sering digayakan oleh lelaki dan wanita sejak berabad lagi. Tak pernah lapuk ditelan zaman, cermin mata telah didatangkan dengan pelbagai jenis rekaan kekal releven sehingga kini.

Pernah tak korang terfikir, sebenarnya cermin mata yang bergaya dan kena dengan fasyen akan buatkan seseorang itu lebih stylo dan tampil berkeyakinan.  Tambah-tambah lagi, jika korang pandai mix-and-match sesuatu pemakaian dan kaca mata yang sesuai, sekaligus boleh jadi transetter untuk fasyen tersendiri.

PUMA antara jenama yang sering jadi pilihan semua golongan, kerana sering menampilkan kaca mata yang eksklusif dan tampak mewah bagi si pemakai. Kualiti yang ditawarkan PUMA semestinya bukan kaleng-kaleng, malah kaca mata keluaran mereka dijamin tahan lama dan lasak.

Rugi kalau tak join Viral Action Challenge

Beli satu tak cukup, nak beli dua out of budget pulak… Tipulah kalau korang tak pernah mengalami situasi macam ni.

Lepas dengar berita baik ni, mesti korang tercengang punya!

Demi menghargai pelanggan mereka, PUMA menawarkan pembelian buy 1 free 1 bagi 13 jenis kaca mata. Tapi sebelum tu nak bagitahu, selepas pembelian buy 1 free 1 ini korang secara automatik boleh sertai Viral Action Challange yang dianjurkan oleh Puma sendiri.

Apa macam? Teruja tak?

Jangan teruja dulu, ada banyak lagi rahsia menanti…

Pasti ramai yang tertanya-tanya tentang Viral Action Challenge ni, kan? Secara ringkasnya, peserta Viral Action Challenge ini perlu membuat satu video dengan memaparkan specified action dan korang berpeluang untuk memenangi hadiah berupa wang tunai!

Tempat pertama – RM1200
Tempat kedua – RM800
Tempat ketiga– RM500
Tempat keempat hingga 10 – RM100

Kalau ada luck, korang boleh bolot hadiah utama yang berjumlah RM1200. Bukan pemenang utama sahaja yang dapat hadiah lumayan, bagi tempat kedua sehinga ke sepuluh, turut diberikan hadiah berupa wang tunai. Jadi tiada siapa yang rugi!

Duit berkepuk, style pula makin onz!

Serlahkan This is me dalam diri!

13 jenis rekaan kaca mata PUMA ini dihasilkan untuk disesuaikan mengikut karakter dan juga identiti setiap orang. Seperti selebriti Malaysia, Nana Mahazan telah memilih 3 jenis rekaan yang mempu menyerlah cita rasa gayanya dan memaparkan identiti tersendiri.

Kat mana boleh dapatkan PUMA eyewear ?

Jadual padat? Sibuk dengan tugasan harian sampai tak sempat nak walk in ke physical store?

Jangan risau! Sekarang semuanya berada dihujung jari.

Korang boleh mendapatkan 13 jenis kaca mata PUMA pembelian buy 1 free 1 ini menerusi platform e-commerce juga. Antara platform yang bekerjasama dengan PUMA adalah Shopee dan juga Youbeli.

Kawan2 mesti cemburu punya!

Lepas dah beli, bolehlah lepas ni bertukar-tukar kaca mata dan sertai Viral Action Challage sambil sesuaikan dengan gaya seharian korang dengan PUMA.

Bukan setakat kawan-kawan sahaja cemburu, malah korang boleh jadi pujaan hati ramai!

Sebab kaca mata PUMA ini semestinya menyajikan rekaan yang trendy dan terbaik buat si pemakai. Sarung je kaca mata PUMA, confirm dress-up korang memang onz teruk!

Korang pun boleh tengok sendiri bagaimana rekaan ekslusif kaca mata PUMA ini serlahkan karaketer selebriti, influenser, rapper dan dancer dengan imej yang sangat cool!

Tak percaya? cuba tengok ni…

 

Moralnya, korang jangan lepaskan peluang untuk grab tawaran buy 1 free 1 oleh PUMA sebab kalau bertuah korang boleh dapatkan pulangan yang lumayan dengan Viral Action Challange.

Paling penting korang boleh tampil dengan penampilan yang sangat unik dan bergaya!

Stay tuned dengan PUMA. Ingat, jangan lepaskan peluang menarik buy 1 free 1 dan terus join Viral Action Challange bersama-sama rakan.

Memang rugi kalau tak join Viral Action Challange oleh PUMA ni.

Continue Reading
Advertisement

Trending