hubungi kami

Selebriti

Shiera dah ‘call’ tanya kepastian, Sakinah minta keluarga tak campur hal rumah tangga

Perkongsian pelakon terkenal, Sharifah Sakinah di Instagramnya semalam berhubung status perkahwinan dengan jejaka berasal dari Sweden telah menjadi tanda tanya warganet.

Disebabkan ia masih belum menjawab ataupun menjelaskan secara terperinci berkenaan kapsyen yang ditinggalkan, pastinya para peminat dan juga netizen tertunggu-tunggu   apakah yang ingin disampaikan selebriti berkenaan.

Kakak sendiri pun tak tahu

Oleh sebab itu, menerusi laporan dari Mstar, pihak sumber telah menghubungi kakak kepada Sakinah iaitu Sharifah Shahirah untuk mengetahui hal sebenar.

Namun, penyampai radio Suria FM itu menjelaskan bahawa dia juga baru mengetahui perkara terbabit selepas ditunjukan oleh anaknya posting yang dibuat Sakinah.

“Saya memang tak tengok posting dia di Instagram, saya dapat tahu pun apabila anak tunjuk pada saya dan terfikir onar apa pula yang dibuatnya kali ini.

Minta keluarga tak campur hal rumah tangga

Walau bagaimanapun, dia akui bahawa ada menghubungi Sakinah untuk bertanya tentang hal terbabit namun hanya diminta untuk tidak mencampuri urusan rumah tangganya.

“Saya ada menghubungi Sakinah bagi mendapatkan kepastian tapi dia minta keluarga jangan masuk campur.
“Sakinah cuma cakap, what happened in the net stay in the internet… saya pun tak tahu apa gimik dia kali ini,” katanya.

Bukan orang yang tepat untuk tanya tentang hal rumah tangga adik

Tambah Sheira lagi, dia bukanlah orang yang tepat untuk ditanya tentang hal rumah tangga Sakinah dan meminta semua pihak mencari pelakon itu sendiri untuk mendapatkan pengesahan.

“Keluarga semua pun tenang sahaja dengar spekulasi terbaharu ini, biarlah orang nak buat spekulasi apa pun. Ada orang ambil peduli ke? “Biarlah dia sendiri yang mengesahkan tentang perkara itu dan ia bukan kerja saya,” ujarnya.

Terdahulu, perkongsian Sakinah di Instagram dengan kapsyen memberi bayangan seperti ada yang tidak kena dengan hubungan perkahwinannya bersama Micheal Hansen telah menarik perhatian ramai.

Ujarnya, perbezaan dalam beberapa perkara membuatkannya mereka kurang sepandan untuk menjadi satu pasangan dan hubungan tersebut tidak dapat dilanjutkan lagi.

“Kami berbeza pendapat, kepercayaan, prespektif dan ideologi, disebabkan itu kami tidak boleh menjadi pasangan lagi. Tamat,” tulisnya.

Untuk rekod, pelakon Girlfriend Aku Dari Neraka itu telah memberitahu umum bahawa dia dan Hansen telah berkahwin sekitar Februari 2022 dan sepanjang perkahwinan, mereka menjalankan hubungan secara jarak jauh memandangan masing-masing mempunyai komitmen tersendiri.

Sumber: Mstar (Faiz Izzat)

 

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement