Connect with us

#brandedcontent

Shopping raya atas talian je, tahu2 menang hadiah bernilai RM30,000. Siapa tak nak!

“Lepas habis bulan Ramadan, kita sambut bulan Syawal pula.”
“Wehhh sekejapnya dah nak Hari Raya!”
“Tapi macam tak ada masa lah nak keluar cari barang untuk hari raya. Lagi-lagi dengan pandemik yang masih ada disekeliling kita. Nak bersesak-sesak ke mall atau kedai rasanya macam berbahaya je.”

Mesti ramai yang berfikir sama seperti dialog diatas tu kan?

Mahu keluar membeli barang ketika ini seperti ‘mempercaturkan’ kesihatan diri tau.  Lagi-lagi ketika hari perayaan bakal menjelma, semua orang berpusu-pusu keluar untuk membeli keperluan bagi meraikan hari istimewa itu.

Jadi, pilihan paling mudah pastinya dengan membeli-belah secara atas talian atau online sahaja. Lebih cepat serta mudah dan barang pesanan juga akan di hantar hingga ke hadapan rumah.

Kurier paling dipercayai? Tentulah NINJA VAN

Nak servis penghantaran yang cepat?

Korang hanya perlu memilih NINJA VAN sebagai syarikat kurier untuk segala urusan beli-belah yang dilakukan atas talian itu.

Umum sedia tahu, NINJA VAN menjadi perkhidmatan penghantaran pilihan pengguna dalam memastikan pesanan sampai dengan selamat ke tangan mereka.

Guna NINJA VAN boleh menang hadiah bernilai RM30,000 & Iphone 12? Biar betul!

Menariknya, bersempena dengan hari raya yang bakal menjelang tiba beberapa minggu lagi, NINJA VAN telah melancarkan contest #RIANGRYORAYA buat mereka yang gemar membeli-belah atas talian.

Hadiah yang ditawarkan pun bukan biasa-biasa tau!

Korang boleh dapat hadiah-hadiah yang bernilai RM30,000, Hebat betul!

Korang tak nak ke dapat Iphone 12, Air Fryer jenama Philips, Dyson Vacuum dan banyak lagi barangan elektrik?

Jangan menyesal tau kalau terlepas peluang…

Macam mana tuu nak join? Tak sabar lah!

Dengan hanya tiga langkah mudah iaitu BELI, GUNA dan MENANG, hadiah bernilai RM30,000, Iphone 12, Air Fryer jenama Philips, Dyson Vacuum dan banyak lagi barangan elektrik rumah boleh menjadi hak mutlak korang!

Tak tahu nak join macam mana?

Tak payah risau. Mehh ikut step mudah yang berikut:

#Langkah pertama, mestilah kena beli barang online dulu kan. Tapi jangan lupa juga, pastikan korang beli barang dengan sellers yang menggunakan perkhidmatan NINJA VAN tau!

Kalau tak, macam mana nak sertai #RIANGRYORAYA ?

#Okey, langkah kedua lepas dah check out dan terima barang yang korang shopping dari NINJA VAN, korang boleh masukkan tracking ID  ke laman web ini dan sertai contest #RIANGRYORAYA.

Senangkan?

#Step terakhir ni paling mudah. Memandangkan media sosial merupakan penyalur maklumat utama ketika ini, korang kena cepat-cepat follow Facebook dan Instagram @ninjavanmalaysia.

Semua update dan maklumat tentang kurier NINJA VAN dihebahkan disitu.

Lagi banyak membeli, lagi besar peluang nak menang

Punyalah senang nak jadi pemenang hadiah-hadiah menarik dari contest #RIANGRYORAYA dari NINJA VAN ni.

Haaa! Kalau korang nak tahu, lagi banyak korang membeli, lagi besar peluang nak menang.

Bestnya! Kalau beli-membeli ni, bagi je dekat geng-geng perempuan. Tak sampai sejam bertimbun pesanan dah dibuat. Peluang nak menang pun makin cerah!

Oppsss! Tapi korang kena ambil tahu juga ye.

Contest #RIANGRYORAYA ni berlangsung cuma pada 22 Mac hingga 2 Mei 2021 je tau!

Jadi, korang semua jangan leka, takut terlepas peluang untuk  merebut hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan tu.

Apa-apa pertanyaan boleh email kepada [email protected]

Apa lagi tunggu!

Korang tak nak ke bila parcel yang di pesan secara online dihantar sekali dengan hadiah yang korang menang dalam #RIANGRYORAYA.

Mesti perasaan seronok tu jadi bertambah-tambah lagi.

Haaa…mana tahu korang merupakan pemenang yang dapat hadiah best bernilai RM30,000 dan Iphone 12 tu.

Memang melaram sakan laaa raya nanti!

Cepat-cepat sertai contest #RIANGRYORAYA hanya dengan NINJA VAN!

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending