Connect with us

#viral

Skrin pecah pun ibu layan video ceramah, anak buat kejutan beli telefon baru

Sebagai seorang anak, pastinya mereka mempunyai hasrat untuk membalas jasa kepada orang tua mereka. Tidak kira sama ada dari segi kewangan atau harta benda, ibu bapa tetap gembira menerima hadiah tersebut.

Baru-baru ini, seorang pengguna Twitter bernama Emir Haqim memuat naik sebuah posting mengenai kejutan yang dibuat olehnya kepada ibu menerusi laman media sosial tersebut.

“Jadi lepasni mummy boleh tengok ceramah kat youtube dengan tenang,

“Adik tau phone lama tu banyak masalah, nak touch pun susah, dengan retak seribu,

“Siap tampal selotape sebab takut masuk serpihan kaca,” ujarnya.

Menurut Emir, ibunya sukar untuk menonton ceramah di Youtube sebelum ini kerana skrin telefon bimbit yang sedia ada sudah retak malah terpaksa menggunakan pita pelekat buat sementara waktu.

Oleh kerana itu, dia telah menghadiahkan sebuah telefon bimbit berjenama Realme 5 Pro kerana berasa kasihan melihat keadaan tersebut disamping ingin memudahkan ibunya.

Demi memberikan hadiah terbaik buat insan yang disayangi, Emir turut membuat perbandingan telefon dengan beberapa jenama lain sehingga larut ke jam empat pagi.

Ternyata posting berkenaan mendapat perhatian warganet yang kebanyakkannya memuji tindakan Emir kerana membelikan hadiah buat ibu yang tersayang.

Beruntung ibu ayah awak!

Memang best phone ni!

Comel betul la mak ayah Emir ni!

Senyuman ibu adalah paling berharga..

Cantik betul mummy kau!

Tahniah! Sekurang2nya dapat juga balas jasa

Sumber : Emir Haqim

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Tinggalkan komen anda

Trending