hubungi kami

Selebriti

Sudahlah, jangan nanti bising2 dekat IG, Allah buka aib kau – Suami Izreen Azminda

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba sahaja suami kepada pelakon Izreen Azminda, Ude Wahid memuat naik hantaran seakan meluahkan kekesalan terhadap seseorang yang dikatakan suka membuat ‘bising’ di media sosial namun ketika ajak bertemu tidak mahu.

Dalam perkongsian tersebut, Ude Wahid atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid seakan bertanya kepada sesorang adakah memang suka berkongsi masalah kepada orang lain agar semua pihak tahu?

Semua nak cerita di media sosial

Dia juga memberi amaran supaya berhenti untuk berkongsi segala perkara di media sosial terutamanya di Instagram kerana bimbang akan aib sendiri terbuka.

“Sudah-sudahlah. Jangan nanti dok bising-bising dekat Instagram tiba-tiba Allah buka aib kau baru time tu tak cukup tanah kau nak bersembunyi.¬† (Aku up sebab dah lama bersabar. Bukan nak memburukkan keadaan) tapi dah puas kena pijak. Aku pun nak hidup aman damai,” tulisnya.

Minta isteri banyak bersabar

Dalam pada itu, pemuzik bebas tersebut turut meminta isterinya, Izreen Azminda banyakkan bersabar dengan ujian yang sedang mereka hadapi.

Hanya berani di IG tapi bila berdepan tak mahu

Menjengah ke Instagram Izreen, dia yang seakan berseteru dengan seseorang sepertinya meluahkan rasa kesal kerana individu berkenaan yang hanya berani bercakap di media sosial namun apabila mahu bertemu dan berdepan dia enggan.

Siapa yang tak move on?

Tambahnya lagi, individu tersebut seakan tidak menghormati suami barunya kerana tanpa segan memuat naik gambar bekas suami yang kini sudahpun mempunyai keluarga sendiri.

“Suka naw up dekat media sosial. Terpaksalah aku buat benda yang sama.No dok ada meh jumpa kalau betul sangat diri kau tu. Tak maafkan konon. Macam kau tak pernah buat something kat belakang aku. Ko sembang apa ni,” tulis Izreen.

“Dah boleh stop selagi suami baru masih percaya”

Serah kepada Allah

Walau bagaimanapun, individu yang dimaksudkan Izreen dan suaminya itu tidak dapat dipastikan siapa kerana dia langsung tidak menyebut sebarang nama di dalam posting yang dilakukan di Insta Story masing-masing.

Untuk rekod, pelakon drama Ahli Mesyuarat Tingkat itu telah bernikah dengan Ude Wahid pada Ogos 2017 yang ketika itu sudah beristeri.

Walau bagaimanapun, Ude telah berpisah dengan bekas isterinya, Intan Liana Saleh pada 2018. Hasil perkahwinan pertama, dia telah dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki.

Sumber: Instagram Ude Wahid, Izreen Azminda

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement