hubungi kami

Selebriti

Tak dimamah usia, kecomelan Fazura berbaju sekolah menengah curi perhatian

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon cantik Fazura, pasti mengetahui dia kini sedang berada di Tanah Rata, Pahang bagi menjalani set penggambaran bersama beberapa barisan selebriti dan krew produksi.

Pun begitu, penampilan Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin sewaktu menjayakan babak berjaya mencuri perhatian ramai apabila mengenakan sepasang baju sekolah menengah.

Fazura panggil Fattah ‘daddy’

Menerusi hantaran dikongsikan oleh aktres berusia 40 tahun itu, kelihatan Fazura atau mesra disapa Faz berlari keanak-anakan lalu meluru ke arah suaminya, Fattah Amin sebelum memeluk erat.

Apa yang mencuit hati, Fazura memanggil Fattah dengan gelaran ‘daddy’ yang kebiasaannya dipanggil oleh anak perempuan mereka, Nur Fatima Aisya.

“Harap Fatima tak tengok ni,”tulis Fazura.
@fazuraofficial

Harap Fatima tak tengok ni

♬ original sound – Fazura

Comelnya, macam budak sekolah…

Rata-rata warganet turut terhibur dengan kelakuan aktres kelahiran Pekan, Pahang. Selain itu, mereka turut memuji penampilan Fazura yang dilihat persis pelajar sekolah menengah meskipun usianya bakal mencecah 40 pada September nanti.

Tak sabar nak tengok Fatima masuk sekolah nanti..

Malah, mereka juga meluahkan rasa tidak sabar melihat anak perempuan pasangan selebriti itu meningkat dewasa dan memasuki alam persekolahan menengah. Mana tidaknya, kecomelan si kecil itu persis seperti Fazura.

Sekadar info, Fattah dan Fazura mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Nur Fatima Aisya yang kini berusia 2 tahun lebih.

Sumber: TikTok @fazuraofficial

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement