hubungi kami

Selebriti

Tak fikir untung semata2, Fazura cerewet pilih ‘job’ untuk Fatima

Tidak memikirkan keuntungan semata-mata, aktres jelita Nur Fazura dan suaminya Fattah Amin mempunyai syarat tertentu sebelum menerima sebarang tawaran iklan bagi anak sulung mereka, Nur Fatima Aisya.

Menurut laporan mStar Online, selebriti berusia 38 tahun itu mengutamakan jenama selain mesej yang perlu disampaikan apabila mahu menjayakan sesebuah projek.

“Sudah tentu kami pentingkan jenama, bukan nak kaut keuntungan saja. Bagi saya, apabila kita tergerak hati dan semuanya dipermudahkan, maknanya itu rezeki dia,” katanya.

Penyanyi lagu Bisa Apa tersebut berkata, bayaran yang diterima akan disimpan untuk kegunaan masa depan anaknya yang sudah mencecah usia tujuh bulan itu.

“Saya dan suami sudah buka satu akaun untuk Fatima. Duit yang disimpan itu boleh digunakan nak sambung belajar ke luar negara ke,” ujarnya.

Selain itu, Fazura mengakui kehadiran si kecil itu banyak mengubah kehidupannya yang perlu menjadi keutamaan hampir setiap masa.

“Saya ni dah macam pembantu peribadi dia, fokus memang pada dia seorang sahaja. Kiranya, orang nampak Fazura dah tak wujud tapi Fatima.
“Tapi tak kisah sebab keutamaan saya dah berubah. Kalau bekerja pun, kalau boleh kena dia ada di depan mata saya,” tambahnya.

Sumber: mStar Online (Nur Asyikin Mayudin)

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement