Connect with us

#brandedcontent

Tak kedekut senangkan ‘orang bawah’, Harqis Empire siap beri hadiah kereta mewah!

Korang pernah tak mimpi dapat hadiah kereta mewah dengan hanya menjual produk minuman kesihatan je? Tak, ini betul dan bukannya mimpi tau gais!

Dengan hanya capai target je, korang terus berpeluang dapat kereta mewah tau…kalau macam ni, kami pun nak!

Nak harapkan gaji bulanan sebagai pekerja biasa, terkubur jelah impian nak miliki kereta mewah itu.

Kongsi rezeki dengan orang bawahan

Walau bagaimanapun, impian tersebut boleh jadi kenyataan bagi ejen jualan syarikat pengeluar produk minuman kesihatan Harqis Empire Sdn Bhd.

Pernah melalui fasa disingkirkan tanpa alasan yang kukuh sebagai stokis jualan produk orang lain, pengasas  Harqis Empire merangkap sebagai Ketua Pegawai Eksekutif, Nur Saidatul Akma Jamaruddin tak nak anak bawahan dia terasa disisihkan.

Oleh itu, mereka ini dihadiahkan sebuah kereta mewah sebagai tanda penghargaan pada pada Majlis Iftar dan Pelancaran Rasmi XS Appetite Series 2022 yang berperisa coklat, caramel latte dan white coffee.

Iyelah, mereka dah tunjukkan prestasi jualan selama tiga bulan berturut-turut dengan jumlah jualan minimum RM200,000 pastinya mereka sangat layak diraikan.

Harqis Empire hargai ejen jualan

Syok-ya, dengar kata mulai tahun ini syarikat pengeluar produk minuman kesihatan itu akan bagi hadiah berupa kereta mewah kepada executive partner dan master leader iaitu ejen jualan yang telah capai sasaran yang ditetapkan.

Wah! Sangat menarik dan boleh jadikan sebagai pembakar semangat tau.

Sebagai tanda permulaan Harqis Empire hargai effort ejen jualan, mereka hadiahkan dua buah kereta mewah Mustang dan tiga buah Mercedez Benz A250 AMG Line kepada ejen jualan produk keluaran syarikat.

Macam mana korang betul-betul nak layakkan diri sebagai executive partner dan master leader ?

Mudah saja, korang yang cuma perlu ada ciri-ciri yang boleh lahirkan seberapa ramai leader baru produk Harqis Empire.

Besar peluang korang untuk miliki kereta mewah seperti mereka ini!

Bangga dapat lahirkan ramai usahawan berjaya 

Korang tahu tak sales Harqis Empire bukan sikit-sikit gais, tapi juta-juta tau!

Memang patut dibanggakan dengan pencapaian dari stokisnya itu, selain tak sangka dapat lahirkan ramai usahawan yang berjaya.

“Saya mulakan Harqis Empire dengan produk XS Perfect dari bawah. Saya tidak pernah sangka boleh lahirkan usahawan yang berjaya hingga dapat membuat jualan sehingga jutaan ringgit bersama-sama mereka,” kata Nur Saidatul Akma.

Hasil daripada komitmen padu ejen stokis

Semua ini tak berhasil kalau seramai 500 ejen stokis tak berikan komitmen sepenuhnya, di mana mereka telah lahirkan 52 orang leader dan lima orang elit circle.

Benda apa pulak dah elit circle ni?

Kalau korang nak tahu, elit circle ini sebenarnya orang yang dapatkan bimbingan secara terus oleh founder.

Hasil sentuhan dan bimbingan tersebut, hasil jualan yang asalnya RM14,000 mampu berkembang kepada RM20,000 sebulan sehinggalah ke ratusan ribu ringgit!

Berpeluang jadi usahawan Harqis Empire!

Wah, mesti ada yang tak sabar-sabar nak rebut peluang dan bina kerjaya bersama Harqis Empire, kan?

Baiklah, pada korang yang berminat nak join, tak kisahlah lelaki atau perempuan memang sangat dialu-alukan!

Ia selaras dengan hasrat mereka bagi melahirkan lebih ramai usahawan yang luar biasa bersama dengan mengubah nasib melalui online business ini. 

Leader sedia bantu orang baru

  Dengan barisan leader yang hebat, mereka ini sedia membantu korang ubah nasib.

Untuk berjaya, tiada alasan untuk putus asas kerana Harqis merupakan sebuah empayar mementingkan kerjasama dan semua orang pernah melalui perkara yang sama sebelum ini.

Normal kalau korang dapat satu atau dua pesanan parcel saja pada permulaan dan percayalah suatu hari nanti korang akan merasai sendiri beratus-ratus atau beribu-ribu parcel dalam sehari.

“Jangan bimbang kerana kami juga bermula daripada jumlah kecil. Percaya pada diri sendiri untuk naik satu persatu tangga kejayaan, insya-ALLAH yang lain juga akan mencapai kejayaan yang sama. Jika tidak sekarang, tiga ke empat tahun akan datang,” jelasnya.

Tanpa pelanggan setia XS Perfect, siapalah Harqis Empire

Bagai cendawan tumbuh selepas hujan, itulah perumpamaan yang tepat diberikan kepada kejayaan yang dikecapi bagi produk keluaran Harqis Empire sejak mula beroperasi pada tahun 2019. 

Disebalik keterujaan dengan pencapaian tersebut, pihak Harqis sendiri berterima kasih atas kepercayaan yang diberikan kepada mereka selama ini.

Produk Harqis Empire iaitu XS Perfect mempunyai peminat yang tersendiri meskipun terdapat lambakan produk lain di pasaran.

Oleh itu, Harqis yakin bahawa produk yang dikeluarkan oleh mereka mempunyai kelebihan yang tersendiri.

 Ini dapat dilihat apabila formula gabungan kopi dan coklat digunakan dengan bahan lain, selain boleh diminum di samping menurunkan berat badan.

Pada masa akan datang, syarikat tersebut akan membuat penambahbaikan dari semasa ke semasa yang pastinya akan memberikan kepuasan kepada pelanggan, baik lama atau target baru.

Bagi yang belum dapatkan produk keluaran Harqis Empire, tunggu apa lagi? Jom rasai keenakan minuman campuran kopi dan coklat tersebut!

Continue Reading
Advertisement