Connect with us

#celeb

Tak macam datin? Isteri selesa pakai t-shirt, Fizz Fairuz pilih tak tunjuk kemewahan

Meskipun membawa gelaran Datuk, pelakon Fizz Fairuz lebih memilih untuk menjalani kehidupan sederhana dan tidak gemar menunjuk-nunjuk dengan kemewahan yang dimiliki.

Menurut laporan mStar Online, pelakon berusia 43 tahun itu mengulas tentang penampilan ‘sempoi’ isterinya Datin Almy Nadia ketika mereka sekeluarga bercuti di Taman Tema Air Sunway Lagoon pada Februari lalu.

Fizz berkata, dia dan isterinya tidak memandang apa yang mereka dimiliki sebaliknya lebih selesa menjadi diri sendiri termasuk soal penampilan.

“Semua itu atas diri sendiri. Kita tak perlu menunjuk-nunjuk ada pangkat, artis, kaya, berduit dan sebagainya. Jadi diri kita sendiri. 
“Apa nak dibanggakan dengan apa yang kita ada? Asalkan selesa, senang nak bergerak,” katanya.

Malah, pelakon drama Kampung People itu sedar dirinya tidak boleh menutup mulut netizen apatah lagi menjadi artis yang sentiasa diperhatikan orang ramai.

“Kita dalam dunia seni ni, mereka boleh kritik dan cakap apa saja. Sebab kita ni public figure. Kalau tak boleh terima pandangan, tak perlu jadi artis.
“Apa yang isteri saya pakai hari tu pun okey. Sebab untuk keselesaan, lagipun ada anak kecil nak menyusu,” ujarnya.

Pasangan tersebut berkahwin pada 26 April 2014 dan dikurniakan empat cahaya mata perempuan iaitu Afrina Arianna, 7, Afrina Aurora, 6, Afrina Ayra, 4, dan Nur Afrina Aisyah yang kini berusia empat bulan.

Sumber: mStar Online (Amin Hazlan) , Instagram Fizz Fairuz

Continue Reading
Advertisement