Connect with us

#tiktok

“Tak nak singkat..” – Usahawan dedah Izara Aishah minta gaya tudung labuh

Published

on


Penampilan pelakon popular, Izara Aishah terus menjadi perhatian peminat di media sosial selepas tampil mengenakan hijab sejak pertengahan Ogos lalu.

Terbaharu, usahawan jenama tudung dan kosmetik Anas Zahrin berkongsi beberapa video di aplikasi TikTok memaparkan pelakon berusia 29 tahun itu menjadi model untuk koleksi hijab keluarannya.

Menurut Anas, pelakon Ombak Rindu The Series itu meminta fesyen berhijab labuh menutupi dada berbanding gaya singkat yang boleh menampakkan bahagian tertentu seperti leher ketika sesi fotografi tersebut.

@anaszahrin

Izara cakap “abg, Izara nak style labuh tau. Taknak singkat” ya Allah korang….stokin tangan siap 🥺 @ashhannas

♬ original sound – ANAS® – ANAS®

“Izara cakap ‘abang, Izara nak style labuh tau. Tak nak singkat’. Ya Allah korang, siap stokin tangan,” tulisnya yang kagum dengan kesungguhan Izara dalam menutup aurat.

Malah, pemilihan busana jubah dan dress longgar yang dipakai Izara juga seiring dengan perubahan penampilan diri sekali gus menyerlahkan lagi keserian wajah pelakon berkenaan.

@anaszahrin

Siapa suka pakai style labuh gini? Izara siap pesan “abg anas, Izara nak pakai style labuh tau, taknak singkat” ya Allah korang….🥺 @ashhannas

♬ original sound – ANAS® – ANAS®

@anaszahrin

Eh eh eh nasib tak jatuh, muka dia tetap cantik korang 😍 Izara ni lawa betul lawaaaaa. Tudung lawa gila! @ashhannas

♬ original sound – ANAS® – ANAS®

Meninjau ke ruangan komen, hampir semua warganet memberikan reaksi positif apabila melihat penampilan ‘tertutup’ Izara atau nama penuhnya Nik Izara Aishah Nik Izazurin yang berusaha untuk kekal beristiqamah.

Kalah mereka yang memang asal bertudung

Cantiknya dia bertudung labuh

Moga terus istiqamah!

Suka tengok gaya macam ni…

Selain Izara, beberapa artis wanita lain turut melakukan perubahan dengan berhijab antaranya Betty Rahmad, Nana Mahazan, Aprena Manrose, Siti Elizad, Farah Nabilah dan ramai lagi sejak beberapa bulan lalu.

Sumber: TikTok @anaszahrin

Continue Reading
Advertisement