hubungi kami

TikTok

Tak sampai 2 baris nyanyi secara ‘live’, cubaan Aliff Syukri promosi lagu gagal!

Nama usahawan kosmetik kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Mana tidaknya, sejak akhir-akhir ini, dia menerima pelbagai kecaman serta kritikan yang hebat susulan lagu terbaharunya yang berjudul Baby Sayang bersama penyanyi kontroversi, Baby Shima.

Tohmahan demi tohmahan diterima, ia tidak membuatkan Aliff Syukri kenal erti ‘henti’ dan berputus asa bagi meneruskan rangka promosi karya terbaharunya.

Aliff Syukri dalam rancangan bual bicara Selamat Pagi Malaysia

Terbaharu, usahawan berusia 35 tahun itu dijemput dalam sebuah rancangan bual bicara Selamat Pagi Malaysia di saluran Rancangan Televisyen Malaysia (RTM) bagi tujuan promosi produknya.

Sempat dia selit lagu Baby Sayang…

Bagaimanapun, tular segmen Aliff mempromosikan produk lain pada hari yang berlainan di mana , dia dilihat mengambil kesempatan yang ada dengan ‘menyelit’ dan menyanyikan lagu Baby Sayang.

Menariknya, baru sahaja dua baris lagu Baby Sayang dinyanyikan oleh Aliff Syukri, pengacara program tersebut secara tiba-tiba ‘memotong’ nyanyiannya dan mencelah bertanyakan soalan lain.

@tikuscomel_xo

Abg baju kuning terus potong, x bg cannnn langsung😅

♬ original sound – TikusComel🇲🇾 – TikusComel🇲🇾

 

Dia beli kat mana confident level tu?

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai mengakui rasa terhibur dengan tindakan spontan pengacara berkenaan selain mempersoal ‘confident level’ usahawan tersebut.

Macam Giant. Dah sumbang pun tetap nyanyi bagi semua dengar

Selain itu, terdapat warganet menyamakan tindakan Aliff Syukri itu seperti kawan Nobita iaitu Giant kerana tetap ‘nyanyi’ meskipun mengetahui suaranya sumbang.

Kemurungan aku…

Patutlah hujan & ribut….

Sumber: TikTok @tikuscomel_xo

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement