hubungi kami

Selebriti

Tak segan tunjuk kesan ‘love bite’, suami Fatin Afeefa kata ‘lazat’

Masih lagi dalam mood pengantin baru, pelakon, Fatin Afeefa dan suaminya, Aliff Awang kerap menjadi perhatian netizen terutamanya di TikTok.

Mereka yang tak lokek berkongsi aktiviti harian di media sosial dilihat begitu bahagia dan kerap menunjukkan kemesraan kepada umum.

Jawab soalan netizen

Terbaru, menerusi live yang dibuat mereka berdua, ada netizen ‘nakal’ yang mahu melihat kesan ‘love bite’ yang dibuat Fatin kepada suaminya, Aliff.

Tanpa segan, jutawan saham itu menunjukan kesan gigitan yang dikatakan dibuat isteri dan sempat mengatakan yang mereka sudah berkahwin  tidak salah menunjukan kebahagiaan. Dia juga mengakui bahawa gigitan tersebut ‘lazat’.

@yoursbabe_11

Semoga bahagia selalu 🥰 #artismalaysia #fatinafeefa #suamiistribahagia #tiktokmalaysia #fyp

♬ original sound – Yours_ – Yours_

Macam ni pun bangga tunjuk

Jawapan sinis yang dibuat oleh Aliff itu dikongsikan semula akaun TikTok menggunakan nama yourbabe_11 dan mendapat pelbagai komen daripada warganet.

Ada d iantara mereka kurang senang dengan gurauan-gurauan suami isteri itu dan ada juga yang tidak kisah kerana mereka adalah suami isteri walaupun dilihat kurang manis.

Ke nak tunjuk dekat seseorang?

Orang dah lama kawin pun malu nak tunjuk

Tanda lahir la, dia gurau je kot

Malu budak2 tengok

Bersemut betul pasangan ini

Macam budak2

Untuk rekod, Fatin Afeefa dan Aliff Awang telah selamat bergelar suami isteri pada 31 Disember 2022. Mereka telah membuat majlis pernikahan secara tertutup dan perkahwinan mereka cuma diketahui setelah jurusolek terkenal, Datul Alha Alfa memuat naik sesi menatarias pengantin perempuan.

Fatin Afeefa pernah bernikah dengan pelakon Adam Shahz dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan sebelum bercerai dan turut mempunyai seorang lagi anak lelaki hasil perkahwinan pertamanya yang tidak pernah didedahkan.

Sumber: TikTok @yoursbabe_11

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement