hubungi kami

#viral

Tayangan filem Thor: Love and Thunder dibatalkan, warganet luah rasa kecewa

Baru-baru ini, pihak Golden Screen Cinema (GSC) membuat pengumuman bahawa filem berjudul Thor: Love and Thunder tidak akan ditayangkan di Malaysia menerusi media sosial mereka.

Menurut GSC, berita mengenai pembatalan tayangan filem itu diputuskan sendiri oleh Disney dan ia sekaligus menamatkan teka-teki mengenai status filem adiwira itu setelah beberapa kali ditangguhkan. Susulan itu, pihak GSC memohon maaf kepada semua terutama peminat Marvel atas kesulitan berlaku.

Dah agak! Lain kali cakaplah siap2, jangan harapan palsu…

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai mencemuh dan meluahkan rasa tidak puas hati apabila mendapat tahu filem tersebut dibatalkan.

Dah lama tunggu tau!

Macam mana nak dapatkan duit tu balik?!

Betul2 Thorkejut dengan berita ini…

Semua benda nak LGBT

Dahlah batal tayang pastu suruh orang beli cenderamata!

Malah, ada yang tidak berpuas hati apabila membaca ayat terakhir yang ditulis oleh pihak GSC di mana mereka meminta para peminat Marvel terutamanya untuk membeli cenderamata filem tersebut.

Nak kena pergi Singapura ke macam ni?

Ala.. layan versi ‘crack’ je kat Telegram atau Google

Difahamkan, filem tersebut sepatutnya ditayangkan pada 7 Julai lalu terpaksa ditangguhkan pada 21 Julai sebelum sekali lagi ditagguhkan dengan tarikh tayangan tidak didedahkan kepada ramai.

Sumber: Instagram @gscinemas

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement