hubungi kami

#celeb

Terhibur peminat bagi ‘gift’ di TikTok, Neelofa & PU Riz tak tahu boleh tukar jadi duit

Ketika ini, ramai selebriti mengambil peluang untuk berkomunikasi dengan para peminat di media sosial kerana boleh berinteraksi dengan mudah.

Jadi, selain di Instagram, ramai yang memilih untuk membuat live di aplikasi TikTok dimana mereka boleh mendapat gift daripada viewers dan ia boleh ditukarkan kepada duit.

Teruja dapat gift

Namun begitu, bukan semua orang familiar dengan perkara terbabit kerana ada juga yang tidak tahu bahawa simbol-simbol hadiah yang diberi mempunyai nilai tertentu.

Perkara tersebut turut dialami sendiri oleh pasangan selebriti Neelofa dan suaminya, Muhammad Haris Ismail atau mesra disapa PU Riz yang membuat live di TikTok.

@indigovelvet4

#neelofa #fyp #neelofaharis #harisismail #fypシ

♬ Left right x Pak vong x Rindu semalam x Meneketehe – Dede Kelvin

Dalam video yang dikongsikan semula oleh pengguna aplikasi terbabit, PU Riz sempat meminta diberikan gift lagi sekali buat isterinya kerana menyangka ia sekadar filter di TikTok.

nak reveal kuku Bilal kalau ada 10k views

Melihat dari live TikTok yang dibuat mendapat perhatian ramai penonton, Neelofa sempat berseloroh andai ada 10 ribu viewers, dia akan mendedahkan kuku Bilal.

Walau bagaimanapun, ketika sedang live, ada netizen yang meninggalkan komen dengan menulis ‘cedok-cedok’ di ruangan tersebut namun ditegur oleh PU Riz. Dia menjelaskan tiada aktiviti ‘cedok-cedok’ di ruangan TikToknya.

 

@indigovelvet4

#neelofa #fypシ #neelofaharis #harisismail #fyp #nunha

♬ Left right x Pak vong x Rindu semalam x Meneketehe – Dede Kelvin

Rasanya diorang tak tahu kot

Menjengah ke ruangan TikTok perihal gift yang diberikan viewers di live tersebut, ramai yang meninggalkan komen dengan bergurau mengatakan mungkin mereka tidak tahu yang gift itu mempunyai nilai.

Mereka juga terhibur melihat kerenah pasangan tersebut bersiaran langsung bersama seorang lagi selebriti iaitu Sufian Suhaimi.

Nak reveal kuku bilal pulak dah

Kalau diorang tahu gift tu duit mesti diorang tolak kan

Haritu Aina Abdul pun macam ni juga

Comel betul la abah umi Bilal

 

Sumber: TikTok @indigovelvet4

Sambung Baca
Advertisement