hubungi kami

Selebriti

Teruja kali pertama pakai inai, Fify Azmi dah tunang dengan Nafiez Zaidi?

Tindakan aktres Fify Azmi berkongsi satu video memaparkan dirinya memakai inai di laman Instagram mengundang pelbagai reaksi netizen sehingga dipenuhi dengan ucapan tahniah.

Memetik laporan Harian Metro, aktres berusia 32 tahun itu bagaimanapun menafikan dia melangsungkan pertunangan atau bernikah dengan kekasihnya yang juga aktor Nafiez Zaidi.

Fify berkata, posting itu sekadar berkongsi rasa teruja kerana kali pertama memakai inai dan tiada niat bagi melakukan sebarang gimik.

“Keterangan gambar yang saya tulis itu bukan bermaksud saya bertunang dengan Nafiez. Memang betul saya tak pernah pakai inai dan itu kali pertama saya pakai. Jadi, saya kongsilah di Instagram.
“Tak pernah ada niat nak ‘prank’ atau main-mainkan peminat dengan tulisan sebegitu. Saya tulis ‘few hours to go’ tu pun sebab teruja untuk adik Nafiez yang nikah di Perlis. 
“Ramai peminat, ibu saudara, kawan-kawan dan rakan selebriti DM ucap tahniah sebab ingat saya bertunang. Takkanlah saya nak sorok kalau betul bertunang atau nikah,” katanya.

Namun begitu, pelakon drama Ratu Ten Pin itu tetap bersyukur atas doa dititipkan orang ramai untuk dia dan kekasihnya yang mula rapat sejak bergandingan dalam filem Ada Hantu 2.

“Kami biasa saja tapi ramai orang komen positif dan suka dengan hubungan kami. Bila orang suka, kami lagi gembira.
“Cuma sekarang belum ada lagi perbincangan untuk bertunang atau kahwin. Masing-masing tengah sibuk dengan penggambaran.
“Insya-Allah kalau ada jodoh, tak ke mana. Saya dan Nafiez pun dah kenal dengan keluarga masing-masing. Buat apa saya nak berahsia kalau nak kahwin, benda baik kan,” ujarnya.

Sumber: Harian Metro (Zaara Talita) , Instagram Fify Azmi

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement