Connect with us

#brandedcontent

Tetap patuhi slogan #kitajagakita, raikan Hari Merdeka dengan Citer-Citer IPC!

Tahun ini, sudah dua tahun kita meraikan sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia dalam norma yang baru. Pandemik yang entah bila berakhirnya sedikit sebanyak mengekang kemeriahan kita menyambut hari istimewa buat negara tercinta.

Tapi, selepas pihak kerajaan mengumumkan pembukaan sektor perniagaan di negeri-negeri Fasa 1 dengan syarat tertentu seperti pekerja dan pengunjung telah lengkap 2 dos vaksin, ia sedikit sebanyak dapat memberi kelegaan buat semua.

Mana tidaknya, hampir setengah tahun para peniaga terpaksa tutup kedai disebabkan kenaikkan kes positif harian Covid-19 sehingga banyak perniagaan dan syarikat gulung tikar kerana tidak kuat menanggung kerugian.

Kempen Citer-Citer IPC

Oleh itu, tidak salah rasanya untuk kita mulai keluar dari rumah bagi berbelanja ataupun mencuci mata supaya segala rasa bosan setelah berbulan-bulan ‘terkurung’  dapat diredakan. Sekali gus, membantu meningkatkan kembali ekonomi negara.

Advertisement

Bersempena dengan bulan kemerdekaan ini, apa kata kita pergi ke IPC Shopping Centre untuk menikmati segala kemudahan dan tawaran  yang menarik  menerusi kempen Citer-Citer IPC.

Sebelah je dengan IKEA. Mesra anak2 kecil pulak tu

Di IPC Shopping Centre, segala bentuk kemudahan disediakan dan pastinya selesa untuk semua golongan. So, tak jadi masalah pun jika nak adakah pejumpaan dengan client atau urusan-urusan yang melibatkan perbincangan kerana ruang yang ada sangat bersesuaian.

Lebih menarik lagi, IPC ni bersebelahan je dengan IKEA. Haaa mestilah ramai yang teruja nak bawa keluarga ke sana. Lagi pun, kalau bawa anak-anak kecil, ruangan untuk mereka bermain pun ada tau.Tak perlulah dengar rengekkan mereka yang nak cepat balik walaupun baru je sampai ke IPC. Dahla kita ni jenis shopping makan waktu!

Boleh lepak dengan rakan2 kalau dah lengkap vaksin

Buat korang yang datang dengan rakan-rakan, boleh je melepak santai-santai di foodcourt yang sememangnya menyajikan pelbagai jenis makanan. Cakap je nak makan apa, semua ada!

Advertisement

Kalau dah ada pasangan, bawalah mereka jugak

Dah lepak-lepak dengan rakan-rakan tu, isteri or girlfriend  jangan lah dilupakan pulak. Cuba cari masa bawa mereka ke IPC juga. Mesti seronok diorang. Dapat jalan-jalan, makan-makan dan tentunya ada teman shopping kan?

Apa? Nak shopping pakaian?

IPC lah tempatnya. Cakap saja nak fesyen macam mana, semua ada. Dari kepala sampai kaki, korang cuma perlu sediakan duit secukupnya sahaja nanti.

Fuhh memang seronoklah kalau pergi satu tempat tapi dalam tu semua ada. Dari makanan, pakaian, hiburan, tempat lepak atau meeting semua tersedia.

Persekitaran pun selesa dan selamat untuk semua peringkat, so apa lagi. Inilah tempat paling sesuai untuk semua kategori peringkat usia.

Advertisement

Opps! Tapi jangan lupa, SOP tetap kena jaga tau!

Manfaatkan Hari Kemerdekaan yang istimewa

Ok, bersempena dengan Hari Kemerdekaan, sudah tentu kita tetap mahu meraikan hari yang cukup bersejarah ini.

Public holiday yang diberikan kerajaan pada 16 September ini rasanya bolehlah dimanfaatkan dengan keluar meraikannya bersama ahli keluarga atau rakan-rakan.

Dengan kempen Citer-Citer IPC, sudah tentu pelbagai promosi ditawarkan di IPC Shopping Centre. Jadi, dengan kehadiran semula  pengunjung, ia sedikit sebanyak mampu melonjakkan kembali semangat para peniaga yang hampir putus asa disebabkan pandemik yang berterusan ini.

Advertisement

Para peniaga pasti amat merindui kehadiran kita yang sememangnya memberi rasa meriah di IPC Shopping Centre. Gelagah orang keluar masuk kedai dengan pelbagai ragam tentu sekali menjadi hiburan mereka yang tak jemu melayan pengunjung.

Jangan tertinggal tawaran istimewa pula

Dengan slogan #kitajagakita yang diuar-uarkan, sudah tentu kita sedia faham dengan saranan kerajaan supaya tetap berhati-hati walaupun shopping centre sudah dibuka semula.

Tapi, ia bukan alasan untuk kita update segala tawaran-tawaran menarik dari IPC Shopping Centre kali ini. Semua boleh check dahulu di hujung jari sebelum bergerak ke sana.

So, jika korang nak tahu lebih lanjut mengenai segala info berkaitan promosi atau sebagainya segeralah layari laman web www.ipc.com.my atau laman Facebook, Instagram dan juga YouTube IPC Shopping Centre.

Advertisement

Pastikan korang tak terlepas sebarang promosi yang ditawarkan sempena kempen Citer-Citer IPC ye!

 



Advertisement

Penatlah buat-buat busy

Continue Reading
Advertisement