Connect with us

#celeb

Tiada pembantu rumah, Lana Nodin dah janji jaga anak sendiri

Tanyalah semua pasangan ibu bapa, tentu saja mereka sanggup melakukan apa sahaja demi anak-anak tercinta termasuklah berkorban nyawa, tenaga dan harta dalam cahaya mata.

Tidak terkecuali bagi seorang pelakon jelita iaitu Lana Nodin yang merupakan seorang ibu kepada dua cahaya mata dimana dia lebih selesa menjaga anak-anak tanpa menggunakan khidmat pembantu rumah.

View this post on Instagram

MMDG&W❤️assalamualaikum…Nama saya William Daud McKienzie, AKA “Billy”. Saya dilahirkan dengan congenital heart defect called Aortic stenosis. Anda semua boleh membantu less fortunate children macam saya untuk mendapatkan bantuan treatment donating dengan menderma kepada Yayasan IJN, please see the account info on the next photo. Semua donations are tax exempt jika anda menderma Cukai anda Akan Di bebaskan . Please doakan saya esok dengan selamat as I am going in to relieve the pressure on my heart. Insyallah 🙏🙏🙏 #williamdaud #mckienzieclan #heart #ijnmalaysia #warriorchild #herobaby #myhero #lanadaudfamily #chd #mylittlefighter #babybilly #prayforbilly

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on

Menurut Lana atau nama sebenar Mazlina Hasan Nodin, dugaan dan rintangan yang dilalui sebelum ini telah membuka mata dirinya dan suami di samping menjadikan mereka lebih mengenali nikmat syukur.

Pelakon yang berusia 39 tahun itu juga meluahkan rasa syukur dengan apa yang mereka miliki sekarang dan kerana itulah mereka lebih sanggup menjaga anak sendiri tanpa bantuan orang lain.

Selain itu, anak kedua mereka iaitu William Daud McKienzie atau lebih mesra dengan nama Billy menghidap masalah injap sempit (Aortic Stenosis) sejak lahir namun keadaan bayi lelaki tersebut kini beransur pulih.

Posting mengenai Billy sebelum ini menerima komen warganet dan rata-rata mereka memberikan kata-kata semangat selain mendoakan agar bayi terbabit membesar dengan sihat.

Semoga cepat sembuh!

Semoga si comel ni dikurniakan kesihatan yang baik

Get well soon Billy!

Anak saya dulu pun macam ni

Semoga dipermudahkan..

He is amazing baby!

Dalam sakit-sakit pun bayi tu tetap senyum. Memang cair sungguh bila tengok Billy senyum. Comel! Semoga William Daud McKienzie diberi kesihatan yang baik dan jadi anak yang soleh.

Sumber : Astro Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Tinggalkan komen anda

Trending