Connect with us

#brandedcontent

TV kecil sangat la nak tengok EURO 2020, kalau ada TV besar kan lagi best!

Ramai yang dah start berjaga malam ke untuk tonton Euro 2020?

Agak-agak tahun ni pasukan negara mana yang pegang piala? Belanda, Jerman, Sepanyol atau Portugal sekali lagi.

Memang dah terasa bahang EURO 2020 kali ni kan. Yelaa, banyak yang tertunda tahun lepas disebabkan seluruh dunia terkesan dengan pandemik.

Tapi jangan bimbang, kejuaraan tersebut di adakan dengan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang ketat dan diyakini selamat kerana banyak negara dah bebas dari pandemik ni.

Advertisement

Boleh je tengok siaran langsung dekat TV

Kita yang dekat Malaysia macam mana pulak?

Ehh jangan lah risau, kan kita boleh tonton secara langsung di kaca TV siaran EURO 2020.

Time tu, korang nak menjerit sokong pasukan kegemaran takde siapa halang.

Cuma itulah, kalau TV kecil lepastu berebut dengan isteri ataupun emak yang tiba-tiba bangun tengah malam nak tengok drama Korea memang geram jugak kan.

Advertisement

Takkan hari-hari nak sorok remote control je. Kantoi la nanti!

“Macam mana nak elak berebut TV dengan orang rumah?”

Jadi, tak salah kot cik abang angkat sebiji lagi TV untuk kita pasang dekat rumah biar tak kacau isteri tengok drama Korea dia tu.

Nak lagi best, angkat la TV besar sikit. Baru clear tengok Cristiano Ronaldo jaringkan gol.

Kalau macam tu, why not pilih SHARP AQUOS TV je.

Advertisement

Apaa? Mahal!

Ehhh korang tak payah beli pun. Tapi pihak SHARP sendiri yang nak beri dekat pencinta bolasepak lebih-lebih lagi fans pasukan yang bersaing di EURO 2020 kali ni!

Excited tak?

Jom join contest BIG GAME BIG AQUOS !

Mesti tertanya-tanya macam mana nak dapat SHARP AQUOS TV yang pastinya membuat kita tersenyum walaupun pasukan favourite kita kalah.

Tak susah pun. Korang join je Facebook contest BIG GAME BIG AQUOS!

Advertisement

Caranya, korang lukis ke conteng ke muka korang bertemakan pasukan yang korang sokong, kemudian upload ke Facebook dengan hashtag #SharpMalaysia & #BigAquosSoccerSnap.

 

 

Pastikan jugak korang memang penyokong tegar pasukan tuu. Baru nampak real!

Advertisement

Time ni la korang semua boleh tunjukkan kekreatifan masing-masing!

 

Lepastu yang lagi best, kalau pasukan korang masuk final, korang pun akan jadi finalis untuk contest BIG GAME BIG AQUOS ni!

Pehhhh menarik kan!

Advertisement

Hadiah utama TV AQUOS 70 inci, takkan nak tengok je!

Mesti tak sabar nak tahu hadiah pemenang untuk contest BIG GAME BIG AQUOS dari SHARP ni!

Pemenang utama akan membawa pulang 70” BIG AQUOS 4K UHD TV (4TC70CK3X) yang bernilai RM6,699.

Manakala untuk tiga pemenang saguhati pula, pihak SHARP menyediakan 32” AQUOS HDTV (2TC32BG1X) berharga RM1,199!

Bukan tu je, pada setiap minggu, seramai 10 peserta dengan  lukisan wajah yang paling kreatif akan mendapat Cocoro Life Premium Gift Set dari SHARP.

Advertisement

Peluang nak menang pun besar!

Punyalah senang nak jadi pemenang hadiah-hadiah menarik dari SHARP bersempena dengan promosi BIG GAME BIG AQUOS ni.

Haaa! Kalau korang nak tahu, lagi banyak korang join contest, lagi besar peluang nak menang hadiah utama.

Ni lah masanya korang manfaatkan promosi musim EURO 2020! Time game tengah break 15 minit tu, cepat-cepat la cat ke lukis ke muka korang then ambil gambar & upload. Mana tahu boleh menang kan?

Jangan terlepas peluang pulak…

Oppsss! Tapi korang kena ambil tahu juga ye.

Advertisement

Contest  BIG GAME BIG AQUOS ni hanya berlangsung pada 17 Jun hingga 31 Julai 2021 je tau!

Jadi, korang semua jangan leka, takut terlepas peluang untuk  grab hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan tu.

Ada promosi jugak la! Bestnyaaaa

Ehhhh! Ada lagi satu!

Pihak SHARP juga tengah buat promo untuk 60″ & 70″ AQUOS TV dan sound bar jugak!

Advertisement

Harga dia memang murah dari yang asal laaa citer dia.

Lepastu, bersempena dengan AQUOS 20th Anniversary, terdapat banyak lagi promosi dan contest menarik yang akan disajikan kepada korang semua. Pastikan tak terlepas okey semua tawaran hebat tu.

Ok ok ok…

Kalau nak dapat lebih lagi info mengenai promosi atau contest BIG GAME BIG AQUOS ni, korang boleh follow Facebook ataupun Instagram SHARP.

Advertisement

Tak pun, terus je layari laman web SHARP. Dekat situ semua update berkenaan promosi  BIG GAME BIG AQUOS, barangan terbaru berkaitan produk ada dinyatakan dengan lengkap.

Memang ramai la jealous korang tengok EURO 2020 clear je dekat TV

Apa lagi tunggu!

Cepat-cepat la join contest bersempena dengan EURO 2020 ni.

Tak nak ke menang 70” BIG AQUOS 4K UHD TV (4TC70CK3X) yang bernilai RM6,699 tu?

Advertisement

Boleh buat isteri atau emak korang jeles sebab TV korang lagi besar. Mesti diorang merajuk punya.

Satu rumah pun happy!

Jadi masalah pulak nak kena pujuk?

Tak payah pening-pening nak buat macam mana.

Belikan lagi sebiji TV AQUOS 70 inci tu sebab tengah ada promosi kaw kaw!

Advertisement

Korang tengok bola happy, diorang tengok drama Korea pun happy!

 

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement

Penatlah buat-buat busy

Continue Reading
Advertisement